Detaylar
Kim cevapladı?Hybrid Theory 47
Üstün
Cracker için sorun yok ama indirdiğin kaynak önemli. İçin rahat etmezse Fitgirl'in kendi sitesinden indirebilirsin.
EFI Shell 47
Üstün
Evet, güvenilir. Ben Wreckfest 2 için vs. onun cracklerini kullanıyorum.TLOU, Ghost of Tsushima, Horizon Forbidden West gibi yapımları kırmayı başarmışlar. Bu firmanın crackini kullanmak istiyorum, güvenilir mi? Kullanan var mı?
Yani t**ntoyunindir'i kullanıyorum.Cracker için sorun yok ama indirdiğin kaynak önemli. İçin rahat etmezse Fitgirl'in kendi sitesinden indirebilirsin.
- Makaleler
- 6
RUNE guvenilir bir Scene grubu, zaten Scene belirli kurallara gore isliyor ve kurallari cigneyen gruplar camiadan dislaniyor. RUNE'un boyle bir vukuati olmadi simdiye kadar.
Lakin, Scene gruplarinin kendi sitesi olmaz. Bu sebeple nereden indirdigin cok onemli. Yerli Turk sitelerini onermem, daha guvenilir kaynaklari kullanin.
Lakin, Scene gruplarinin kendi sitesi olmaz. Bu sebeple nereden indirdigin cok onemli. Yerli Turk sitelerini onermem, daha guvenilir kaynaklari kullanin.
Neden? Türk sitelerinde hiçbir virüse rastlamadım.RUNE guvenilir bir Scene grubu, zaten Scene belirli kurallara gore isliyor ve kurallari cigneyen gruplar camiadan dislaniyor. RUNE'un boyle bir vukuati olmadi simdiye kadar.
RamKokusuSeven 14
Başarılı
- Makaleler
- 1
Güvenilir bir grup. Ama site önemli, Fitgirl veya oy****vip siteleri güvenilirdir.
- Makaleler
- 6
Kalitesizler cunku. Hangi kaynaktan aldiklari belli olmuyor, kaynak vermiyorlar. Ayrica zaman zaman Qoob Repack gibi sorunlu repacker'larin paketlerini kendi sitelerinde yayinliyorlar. Bizzat Oyunindir ile baslayan sitede zararli iceren oyun gordum.Neden? Türk sitelerinde hiçbir virüse rastlamadım.
Qoob camiada reputasyonu oldukca dusuk, BTC miner vukuatlarindan sonra tum saygisini kaybetmis bir repacker.