Yani mantıklı.

Rus siyasetçinin pek hoşuna gitmiyor zaten.
Bu iş diğer Türk devletlerinden umut bekleyerek olmaz öncelikle. Türkiye askeri olarak Rusya'yı korkutacak güce TAM olarak ulaşmalı, buna nükleer güç de dahil. Sonrasında bir askeri harekatla arada kalan topraklar alınıp hızlıca asimile edilmeli(bu süreçte bu bölgelere giriş çıkışlar kapatılmalı), zira toprak bütünlüğü çok önemli. Daha sonra Türk devletleri ikna edilmeli, kabul etmiyorlarsa başlarındaki Rus kuklası adamlar yine askeri harekatla indirilmeli. Hatta 2.Dünya savaşında Almanların yaptığı gibi o bölgelerden lejyonlar oluşturulabilir destek için Sonra Çin ve Rusya sınırlarına çok sağlam sınır koruması yerleştirilmeli. Daha sonrası kültürel işler falan. Onuda bilim adamları yapsın.

Doğru, fakat ABD turan birliğini desteklerse daha fazla düşman edinir Rusya. Gerçi ABD'nin, Rusya ve Çin gibi rakipleri varken bir de bizim çıkmamızı ikisi de istemez. Ancak biri diğerine zıt davranmak için belki sorun çıkarmayabilir. Yine de bu işin olmaması durumunda, dış ülkelerden ziyade bizim liderlerimiz yüzünden gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum.

Ne dediğinizi hiç anlamadım ama Rusya gerçekten de Turan birliğini istemez. Neden mi? En basitinden, Orta Doğu'da zaten ABD gibi bir güç varken, bir de biz varız. Üstüne Turan birliğiyle birlikte Orta Doğu'ya girersek, orası tamamen dümdüz olur ve herkes zararlı çıkar. Turan gibi bir birliğin olması durumunda, bu işin 3. Dünya Savaşı'na kadar yolu olur. Hani dört tane süper güç, dünyaya fazla gelir; illaki bir sıkıntı çıkar.
Hocam zaten mesajda Rusyanın isteyip istememesiyle ilgili bir durum belirtmedim. Rusyanın istemeyeceğini bende biliyorum. Fakat böyle bir oluşum olacak olursa, Rusya buna engel olamaz, bunu söylemeye çalıştım.

Kısacası Türkiye Cumhuriyeti tam atağa geçip her şeyi halledecek güçte olmalı. Yoksa Enver Paşanın harekatına benzer olay.

Hocam zaten mesajda Rusyanın isteyip istememesiyle ilgili bir durum belirtmedim. Rusyanın istemeyeceğini bende biliyorum. Fakat böyle bir oluşum olacak olursa, Rusya buna engel olamaz, bunu söylemeye çalıştım.
Şu anda olur. Adamların askeri güçleri çok sağlam.

Bu iş diğer Türk devletlerinden umut bekleyerek olmaz öncelikle. Türkiye askeri olarak Rusya'yı korkutacak güce TAM olarak ulaşmalı, buna nükleer güç de dahil. Sonrasında bir askeri harekatla arada kalan topraklar alınıp hızlıca asimile edilmeli(bu süreçte bu bölgelere giriş çıkışlar kapatılmalı), zira toprak bütünlüğü çok önemli. Daha sonra Türk devletleri ikna edilmeli, kabul etmiyorlarsa başlarındaki Rus kuklası adamlar yine askeri harekatla indirilmeli. Hatta 2.Dünya savaşında Almanların yaptığı gibi o bölgelerden lejyonlar oluşturulabilir destek için Sonra Çin ve Rusya sınırlarına çok sağlam sınır koruması yerleştirilmeli. Daha sonrası kültürel işler falan. Onuda bilim adamları yapsın.
Hocam ne yaptınız gözünüzü seveyim, kabul etmeyin herkesi indirdik. Böyle diktatörlükle rejim mi dayatılır?

Bu iş diğer Türk devletlerinden umut bekleyerek olmaz öncelikle. Türkiye askeri olarak Rusya'yı korkutacak güce tam olarak ulaşmalı, buna nükleer güç de dahil. Sonrasında bir askeri harekatla arada kalan topraklar alınıp hızlıca asimile edilmeli(bu süreçte bu bölgelere giriş çıkışlar kapatılmalı), zira toprak bütünlüğü çok önemli. Daha sonra Türk devletleri ikna edilmeli, kabul etmiyorlarsa başlarındaki Rus kuklası adamlar yine askeri harekatla indirilmeli. Hatta 2.dünya savaşında almanların yaptığı gibi o bölgelerden lejyonlar oluşturulabilir destek için sonra Çin ve Rusya sınırlarına çok sağlam sınır koruması yerleştirilmeli. Daha sonrası kültürel işler falan. Onuda bilim adamları yapsın.

Şu an siyasete girmek istemem ama Erdoğan'a muhalif biri olarak bu konuda Erdoğan'ı destekliyorum. Ancak CHP'nin gelecekte iktidara gelmesi oldukça muhtemel ve CHP'nin böyle bir projeye sıcak bakacağını düşünmüyorum. Siz ne dersiniz? Çünkü bir CHP milletvekili demişti ki: ‘türk devletleriyle bir derdimiz yok ama bir imza ile 80 milyonun parasını bir günde silemezsiniz.'(bence haklı) yani genel olarak o kesimin böyle bir projeye pek sıcak bakacağını sanmıyorum. CHP bana biraz daha batı yanlısı gibi geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?

Yapılırken kesinlikle diğer ülkelerdeki devletlerin yok edilmesi lazım. Ancak böyle bir iş belki Türkler için çok güzel olur ama gerçekten işler çok kızışır. Çin Abd Rusya aralarında bizi görmekten hoşlanmaz bence.

Şu an siyasete girmek istemem ama Erdoğan'a muhalif biri olarak bu konuda Erdoğan'ı destekliyorum. Ancak CHP'nin gelecekte iktidara gelmesi oldukça muhtemel ve CHP'nin böyle bir projeye sıcak bakacağını düşünmüyorum. Siz ne dersiniz? Çünkü bir CHP milletvekili demişti ki: ‘türk devletleriyle bir derdimiz yok ama bir imza ile 80 milyonun parasını bir günde silemezsiniz.'(bence haklı) yani genel olarak o kesimin böyle bir projeye pek sıcak bakacağını sanmıyorum. CHP bana biraz daha batı yanlısı gibi geliyor, siz ne düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum, ayrıca böyle bir birliğe ihtiyacımız var mı onu da bilmiyorum, acaba oradaki insanlar buna sıcak bakacak mı, benik görüşüme göre sadece oradaki Rus kuklası devletleri devirebiliriz yapacaksak, ama oradaki halk bize uyum sağlayamazsa sorun büyür, ortada kalırız, gerçektende gereksiz kaynak israf olur, üzerine kan dökülür.
Oralardaki Türk haklarını Anadolu Türküne benzetmeye çalışırsak hic etik olmazda. Yollarımız çok önceden ayrılmış, yapacak bir şey yok gibi.

Ben bu forumda daha önce fikirlerimi açıkça söylediğim için defalarca AKP'li ilan edildim fakat gene de açıkça söyleyeceğim. CHP'nin iktidarından bu ülkeye zerre fayda gelmez. CHP iktidarı, şu anki hükümetin yaptığı böyle 3 - 5 düzgün işi de bozup gider. CHP'li siyasetçiler, özellikle İmamoğlu ve Yavaş, gerçekten düzgün yönetici olmadığından abartılan iki isim. Baktığınız zaman İmamoğlu, İstanbula geldiğinden beri İstanbulda hiç bir şey iyiye gitmediği gibi, kötüye giden bir çok şey oldu. Onun için, şu anki hükümeti ne kadar desteklemesem de, bu hükümet gidip CHP geri geldiğinde her şey daha kötüye gidecek. Bu dediklerimden dolayı beni gene AKP'li ilan edecek arkadaşlar için, açıkça söyleyeyim. Yarın seçim olsun, oy vermeye tenezzül dahi etmem. Umurumda değil, bu ülkeye faydası dokunacak olan birisini gördüğüm zaman anca sandığa giderim. Sırf baştakini değiştirmek için daha kötüsünü getirme gibi bir işe asla girişmem.

Biz orta asyadaki halklardan çok ayrıldık, genel olarak Osmanlıdan beri Avrupa halkına benziyoruz. Tek farkımız Müslüman olmamız. Gerçekten bir Yunan ile bir Türk arasındaki fark sadece din. Ayrıca bulunduğumuz topraklar hep Helenistik kültüre aitti. Aslında olduğumuz toprağa aidiz. Bence Hititçe, Sümerce, Latince de bizim dillerimiz.