Detaylar
Kim cevapladı?maniacsarmyyyy
Uzman
Selam,
Sevgilime Rusça klavye dizilimli MacBook almayı düşünüyorum fakat Apple'ın kendi sitesinde sadece Almanca, İngilizce ve Arapça var. Acaba bu durumda ne yapmam gerekiyor? Bu tarz bir şeyi tecrübe eden var mı acaba?
Rusça klavye siliconları var modeli söyleyin bulalım Çin'de vs vardır.
Öyle istemiyorum hocam, direkt olarak rusça klavye gelmesi lazım. Sonradan değşitirince yapışkanı kalıyor.Rusça klavye siliconları var modeli söyleyin bulalım Çin'de vs vardır.
maniacsarmyyyy
Uzman
Öyle istemiyorum hocam, direkt olarak Rusça klavye gelmesi lazım. Sonradan değşitirince yapışkanı kalıyor.
Sanırım yanlış anladınız bu direkt plastik yapıştırmıyosunuz eski MacBook'um arapçaydı ing için kullandım iz vs yapmamıştı.
Son düzenleme:
Doğrudur da hocam öyle bakmıyorum saoğlun.Sanırım yanlış anladınız bu direkt plastik yapıştırmıyosunuz eski MacBook'um arapçaydı ing için kullandım iz vs yapmamıştı. Eki Görüntüle 161965
- Makaleler
- 43
Hocam dün de demiştim size ancak sanırım yanlış anlamıştınız, MacBook klavyesindeki tuşları değiştirebilirsiniz. Tuşlar çıkarılabilir bir yapıda, internet üzerinden Mac modelinize uygun bir tuş takımı alırsanız üzerindeki tuşları çıkartıp yeni tuşları takabilirsiniz.
Layout mu satın alacağım?Hocam dün de demiştim size ancak sanırım yanlış anlamıştınız, MacBook klavyesindeki tuşları değiştirebilirsiniz. Tuşlar çıkarılabilir bir yapıda, internet üzerinden Mac modelinize uygun bir tuş takımı alırsanız üzerindeki tuşları çıkartıp yeni tuşları takabilirsiniz.
İtachi Uchiha
Yetkin
Hocam dün de demiştim size ancak sanırım yanlış anlamıştınız, MacBook klavyesindeki tuşları değiştirebilirsiniz. Tuşlar çıkarılabilir bir yapıda, internet üzerinden Mac modelinize uygun bir tuş takımı alırsanız üzerindeki tuşları çıkartıp yeni tuşları takabilirsiniz.
Şu tarz ürün alacaksınız. Tuşları çıkarıp bunları takacaksınız. @EsatKa hocam bunlardan bahsediyor muhtemelen.