Rusça ve İspanyolca çevirmenlik bölümü mantıklı mı?

egemen_o7

Uzman
Dile yatkınım kolay öğrenirim. Sınavda iki gerildim ve netim düşük geldi neyse tercihlerin son günlerindeyiz ve turizm rehberliği gibi bölümler geliyor, istemiyorum. Bende Rusça-İspanyolca çevirmenliğe göz diktim. Sizin fikriniz nedir iş imkanı var mı, okunur mu? sıfırdan bu dilleri öğrenmeye başlayacağım.

Üstekinin dediği gibi Çince korece falan öğren ama yapay zeka artık bu işi devralacak çok bir şeyi kalmadı.

Üstekinin dediği gibi Çince korece falan öğren ama yapay zeka artık bu işi devralacak çok bir şeyi kalmadı.
Üni müni uğraşmayıp babamın işi olan boya-sıvacılıkta 2 sene sürünsem krallar gibi para kazanırım da bilmiyorum halimiz ne olur

Üniversite müni uğraşmayıp babamın işi lan boya-sıvacılıkta 2 sene sürünsem krallar gibi para kazanırım da bilmiyorum halimiz ne olur?

Sahte diploma çıkar. ben olsam baba işini yapardım. Ama daha rahat iş dil öğrenmek çevirmen olmak bence bir şans tanı kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…