Y Yelleeror Becerikli Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Çözümler 1 Beğeniler 35 21 Ekim 2025 #1 Oyunu acıyorum ama oyun tam acılırken boyle ekran gelıyor. Denedim dosya dogrulama falan fıstan ama olmadı.
Oyunu acıyorum ama oyun tam acılırken boyle ekran gelıyor. Denedim dosya dogrulama falan fıstan ama olmadı.
ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 21 Ekim 2025 #2 Easy Anti-Cheati silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Y Yelleeror Becerikli Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Çözümler 1 Beğeniler 35 21 Ekim 2025 #3 ryz dedi: Easy Anti-Cheat'i silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmadı hocam. Artı 0 Eksi
ryz dedi: Easy Anti-Cheat'i silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef olmadı hocam.
ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 22 Ekim 2025 #4 E Yelleeror dedi: Denedim maalesef olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapatın tekrar açın. Steam → Rust → sağ tık → “Yerel dosyalara göz at”. Klasörde EasyAntiCheat dizinine gir. EasyAntiCheat_Setup.exe’yi yönetici olarak çalıştır. “Repair Service” veya “Reinstall Easy Anti-Cheat” seçeneğini seç. Sorun çözüldü mü? @Yelleeror Son düzenleme: 22 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
E Yelleeror dedi: Denedim maalesef olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapatın tekrar açın. Steam → Rust → sağ tık → “Yerel dosyalara göz at”. Klasörde EasyAntiCheat dizinine gir. EasyAntiCheat_Setup.exe’yi yönetici olarak çalıştır. “Repair Service” veya “Reinstall Easy Anti-Cheat” seçeneğini seç. Sorun çözüldü mü? @Yelleeror
KS KS Y Yelleeror Becerikli Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 200 Çözümler 1 Beğeniler 35 22 Ekim 2025 #5 ryz dedi: E Görev yöneticisinden kapatın tekrar açın. Steam → Rust → sağ tık → “Yerel dosyalara göz at”. Klasörde EasyAntiCheat dizinine gir. EasyAntiCheat_Setup.exe’yi yönetici olarak çalıştır. “Repair Service” veya “Reinstall Easy Anti-Cheat” seçeneğini seç. Sorun çözüldü mü? @Yelleeror Genişletmek için tıkla... hocam valla hıc ellemedık dun cozuldu sorun kendı kendıne Artı 0 Eksi
ryz dedi: E Görev yöneticisinden kapatın tekrar açın. Steam → Rust → sağ tık → “Yerel dosyalara göz at”. Klasörde EasyAntiCheat dizinine gir. EasyAntiCheat_Setup.exe’yi yönetici olarak çalıştır. “Repair Service” veya “Reinstall Easy Anti-Cheat” seçeneğini seç. Sorun çözüldü mü? @Yelleeror Genişletmek için tıkla... hocam valla hıc ellemedık dun cozuldu sorun kendı kendıne