Rust oynarken UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION (154) hatası

Sistemim:
------------------
İşlemci: R5 5600.
Ekran Kartı: GTX 1650.
RAM: 16 GB RAM.
Disk: 512 GB M.2 SSD.

Merhaba, Rust girince surekli mavi ekran yiyorum ve minidump dosyasi dusmeden bilgisayarim kendini yeniden baslatiyor.

Herhangi bir antivirus programi inik degil sadece Windows guvenlik kurulu bilgisayarimi 3 gun once sifirladim ve Windows'u tekrar indirdim MSI Afterburner inik degil sürücülerim son surum de DDU ile kaldirip tekrar indirdim RAM'lerimi Windows bellek tanimlama yaptim ve bir sorun cikmadi buna ragmen surekli mavi ekran hatasi aliyorum.

Rust ayarlarim:
-----------------
Cozunurluk: Orta.
Uzaklik mesafesi: 2000.
Diger: Hepsi kapali veya en dusuk.

Eklemek istedigim bir olay daha var: RAM'lerimde bir sorun olma olasiligini dusunuyorum cunku dun RAM'lere bastirdim ve PC dondu ve tekrar acilmadi. Bir tanesi 3200 MHz digeri 3000 MHz olduğundan tek tek takip BIOS'tan 3000 MHz'e cektikten sonra XMP acip PC'yi acabildim.

Arkadaşlar tekrardan simdi yedim sorun neden olabilir, yardimci olabilecek birisi var mi? Windows bellek tanimlama disinda Memtest86 yapayım mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu programla gerekli bilgileri toplayıp bir dosya paylaşım sitesine yükleyip bizimle paylaş.

Dosya farkli yerdeydi buyurun en son yaptığım tarama sonrasi sonuclar.

Ekleme: Normal de birkaç dakika veya 1 2 saat oynadiktan sonra crash yiyordum şu an girdigim anda mavi ekran yiyorum.

Son düzenleme:
Hocam minidump yok mu?

Konuya da yazmistim minidump dosyasi dusmeden bilgisayar kendini yeniden baslatiyor.

Özel görünümler > Yönetim olayları raporunu paylaş.

Nasıl yapabilirim? diyorsan.

Eklemek istedigim bir olay daha var: RAM'lerimde bir sorun olma olasiligini dusunuyorum cunku dun RAM'lere bastirdim ve PC dondu ve tekrar acilmadi.
Bilgisayar açıkken bunu yapmış olman zaten normal değil ve normal bir tepki de bekleme sistemden. Herhangi bir PC'de bile bu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…