Alp06 3

Gelişen
Valorant, Rust gibi oyunlarda görüntüde aşırı bir hantallık var. Ayhan Dönmez hocam bunun için farklı bir konu açmamı istedi. @alimali

Hocam normalde internetim Turkcell'di, 50 Mbps fibere geçtim Superonline 1000 Mbps. öncesinde mouse Superlight'dı, şimdi Superlight 2'ye geçtim. Klavye Wraith W75. monitör 2 tane var. İkisinde de aynı his var. BenQ Zowie XL2566K, Alienware 2723DF fakat bunları değiştirdiğimde çözüme ulaşamadım. TCP Optimizer ile optimize ettim yine sorunum çözüme ulaşmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam beni etiketlemişsin ama benim anladığım bir konu değil. Arkadaş benim ismimi GoodbyeDPI'a blacklist yapma konusunda videomu paylaştığı için etiketlemiş sadece.

her türlü şeyi denedim. fakat bir türlü bu hantallıktan kurtulamadım
Hocam beni etiketlemişsin ama benim anladığım bir konu değil. Arkadaş benim ismimi GoodbyeDPI'a blacklist yapma konusunda videomu paylaştığı için etiketlemiş sadece.
network kısmı olarak yapabileceğim bir şey var mıdır hocam

DPI atlatmak için kullandığın programlar mı buna sebep oluyor? GoodbyeDPI falan kullanıyorsan kapatıp denediğinde düzeliyor mu?

DPI atlatmak için kullandığın programlar mı buna sebep oluyor? GoodbyeDPI falan kullanıyorsan kapatıp denediğinde düzeliyor mu?
hocam şu an pc yeniden başlatttım bios'da 2-3 ayar yaptıktan sonra. hiç bir şey açmadan deathmatch attım valorant'da aşırı akıcıydı, sonra goodbyedpi açıp, discord girdim. biraz hantallaşmış gibiydi. şimdi iki sebep olduğunu düşünüyorum. ya goodbyedpi'dan dolayı ya da pc açtıktan sonra birşey dengesiz olduğu için bir kaç dakika sonra akıcılığı bozuyor.