972

Deneyimli
Makaleler
2
Bir çok site Rusya'ya olan yaptırımlarından dolayı uçuşları göstermiyor. Rus uçuş firmalarının sitelerinden bakıyorum bazılarına fakat ben genel olarak fiyatları karşılaştırmak istiyorum.

Muhtemelen 16 Haziran'da Krasnodar (tam olarak Krasnodar şehrine değil, o bölgede bulunan her hangi bir şehir olabilir, özellikle Sochi) bölgesine uçacağım. Ve 6-7 Temmuz gibi de geri döneceğim.

Google Flights ve Skyscanner sitesinde sonuç çıkmıyor bende :(

Skyscanner da olması lazım. Aktarmalı da bakabilirsiniz.

Konuyu tam okusanız keşke :)

Uluslararası yaptırımlar nedeniyle şu anda Rusya'ya, Rusya'dan veya Rusya içinde seyahat içeriklerini görüntüleyemiyoruz.

1710584817655.webp

Türk şirketi isterseniz Türk Hava Yolları uygulamasından biletinizi alabilirsiniz. Moskova’dan aktarma yapmanız gerekebilir. Diğer şirketlere göre çok daha pahalı oluyor.

Bilet sitelerinde genellikle IrAero en ucuz gözüküyor ve direkt gidiyor.

Son düzenleme:
Okudum zaten aktarmalı bakın dedim ben de.
Azerbaycan uzerinden daha ucuza geliyor. Fiyat konusunda yapacak bir şey yok, bütçenizi ona göre ayarlayın.

Satın Al - obilet.com

Baktığımda 20000 TL gösteriyor. Antalya’dan 6000 TL’ye bilet alınabiliyor.

Görmemişim bunu. Kaçırmasın fiyat uygun gayet. Daha neyin fiyat karşılaştırmasını yapacak onu da anlamadım. THY daha pahalı bu firmalardan.

Okudum zaten aktarmalı bakın dedim ben de.
Azerbaycan uzerinden daha ucuza geliyor. Fiyat konusunda yapacak bir şey yok, bütçenizi ona göre ayarlayın.

Obilet sitesindeki sonuçlar: :D

1710586536307.webp

ENUYGUN sitesindeki sonuçlarda bizzat uçak firmalarının sitesindeki fiyatlara kıyasla hayli pahalı zaten. Ayrıca aktarma süresi çoğunda 48 saate kadar çıkıyor. :D

Türk şirketi isterseniz Türk Hava Yolları uygulamasından biletinizi alabilirsiniz. Moskova’dan aktarma yapmanız gerekebilir. Diğer şirketlere göre çok daha pahalı oluyor.

Bilet sitelerinde genellikle IrAero en ucuz gözüküyor ve direkt gidiyor.

IrAero'yu ben de buldum, neredeyse her gün uçuşları var mış bir de, bu yüzden ne kadar konforlu olur bilemiyorum, zaten uçaklarını da gözüm pek tutmadı. Daha iyi bir alternatif çıkmazsa onu tercih edeceğim.

Karadeniz'den Sivastopol veya Novorossiysk'e gemi seferi falan yok mu acaba? :D

Obilet sitesindeki sonuçlar: :D

Eki Görüntüle 26727

ENUYGUN sitesindeki sonuçlarda bizzat uçak firmalarının sitesindeki fiyatlara kıyasla hayli pahalı zaten. Ayrıca aktarma süresi çoğunda 48 saate kadar çıkıyor. :D
O gozukmeyen linki kopyalayıp yapıştırın doğrudan tıklamayın. Ters ters cevaplar vereceğinize yazarsanız siz de görebilirsiniz. Ucuslari göstermek için Enuygun sitesini attim ayrıca.
Ülkelerin bazı şehirlerine zaten kendi ucus firmaları gidiyor, bazılarına doğrudan ucus yok, önce başkent veya bazı şehirlerinden oraya aktarma şart olabiliyor. Pegasus gibi düşünülebilir. Yerel ucuslar oluyor, Ukrayna'daki köye giderken 3 aktarma değiştirip 50 kişiyle dandik uçakla gitmiştim. Afrika'ya giderken de yine 3 aktarma yaptım 20 saat civarı sürdü. Ozel jet tutabilirsiniz. :)