Rütbe isimleri için öneri alalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lotr Manyağı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
“X konusu uzmanı “ gibi şeyler çok karışık olur mu?
Bence olur zira o rozet sistemi gibi kategorize edilmesi gereken bir durum. Biz burada direk forum puanlaması ile doğru orantılı olacak şekilde rütbe sistemini netleştiriyoruz.

-Stuka
-Messerschmitt me 262.
-F-86 sabre.
-F104
-B-52 stratofortress.
-F4 Phantom.
-F117
-F16
-F35
Gibi geçmişten günümüze gelen bir şekilde olursa fena olmaz gibi ama kim bunu ister bilemiyorum.
Hocam burayla alakasız oldu gibi.

1. Neo-Initiate - Şehirde hayatta kalma ve temel siber operasyonlar konusunda bilgili yeni başlayanlar.
  2. Tech Ranger - Elektronik harp ve şehirde kaynak bulma konularında uzman teknisyenler.
  3. Aether Paladin - Artırılmış gerçeklik savaşında ve dış-iskelet zırhlarında yetkin elit savaşçılar.
  4. Nexus Sentinel - Sibernetik ağları yöneten ve dijital casusluk konusunda uzman kıdemliler.
  5. Quantum Archon - Kuantum hesaplama ve yapay zeka ustaları, gölgelerden komuta ediyorlar.
  6. Void Warden - Uzay keşiflerinin stratejik liderleri, koloni savunmalarını ve yıldızlararası ticaret yollarını denetliyorlar.
  7. Cyber Overseer - Gelişmiş nöral implantlara sahip komutanlar, çok sayıda drone ordusunu ve yapay zeka sistemini kontrol ediyor.
  8. Prime Exemplar - Askeri ve bilimsel başarının zirvesi olan bu ekip galaksiler arası operasyonları yönetir ve uzay teknolojisinin entegrasyonunda öncü konumdadır.

Cybenetics Bronze
Cybenetics Silver
Cybenetics Gold
Cybenetics Platinum
Cybenetics Titanium
Cybenetics Diamond

Bence XP kazanıp seviye atlasak çok daha iyi olur. Hem de düz bir mantık olur.

Seviye 1, 2, 3 diye gitsin o 100'e kadar falan. Yaptığımız şeyler de XP arttırsın, mesela çözüm, makale, rehber gibi şeyler yapmak. Ayrıca beğeniler de az miktarda XP verebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…