Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
İnternette gördüm; Rutube sitesinin sanırım sadece Rusya'da kullanıldığını yazıyor. Ben de siteyi merak ettim ama Türkiye'de kapatılmış. Sadece Rusya'dan erişilebiliyormuş. VPN olmadan girilebilir mi, ya da Rusya VPN'i var mıdır?

GoodbyeDPI ile rahatça girersiniz hocam.

Siteye biraz inceledim de YouTube çakması mı anlamadım şahsen.

Hocam, bilgisayara bir zarar vermez değil mi? Bir de nasıl kapatırız?

Hocam dosyayı indirin, içinde ki türkiye_dns olanı çalıştırın yeter. Karşına CMD ekranı çıkacak. Ellemene gerek yok, kapatmak istersen direkt CMD'yi kapatacaksın. Hayır, zarar vermez hocam.

GoodbyeDPI ile acilmiyor.

Dosya Ekleri

• Goodbye.webp
    Goodbye.webp
    270,3 KB · Görüntüleme: 46
Bilmiyorum.
Edit : VPN ile acildi.
Yine yeniden edit: VPN'de ise yaramiyor. Ana sayfa acildi ama oradan bir linke tikladigimda rutube.sport olarak acmaya calistigi sayfaya ulasamadi benim kullandigim VPN. Baska VPN ile calisiyor olabilir.
Bende açılıyor hocam, açılmazsa eğer Proton VPN deneyebilirsiniz. Rusya versiyonu ücretsiz mi bilmiyorum.
ISS hangisi? Bende TTnet var. Servis saglayici farkindan olabilir mi ki acaba?

Son düzenleme:
Bilmiyorum.
Edit: VPN ile açıldı.
Yine yeniden edit: VPN'de ise yaramiyor. Ana sayfa açıldı ama oradan bir linke tıkladığımda rutube. Sport olarak acmaya calistigi sayfaya ulasamadi benim kullandigim VPN. Baska VPN ile calisiyor olabilir.

ISS hangisi? Bende TTNET var. Servis saglayici farkindan olabilir mi ki acaba?
Ben de Türk Telekom var hocam, GoodbyeDPI ile rahatça açılıyor. Videoya tıklayınca sıkıntı olmadan oynatıyor.