Rüyada Hz. İsa'yı görmek ne anlama gelir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chunkeyx01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 126
  • Etiketler Etiketler
    peygamber

Chunkeyx01

Üyecik
Bugün rüyamda Hz. İsa'yı gördüm. Babamın yardım etmeyeceğinimi sandınız diyordu. Büyük bir heykeldi, heykel halindeydi, ben o heykele doğru tırmanıyordum ama gerisini hatırlamıyorum. Sizce neden böyle bir rüya gördüm?
Sürekli akrabalar arası bir kavga yaşanıyor, Bu bir barışın ve huzurun simgesi miydi acaba?

Bilinçaltı, sizin aklınızda olmayan düşünceleriniz. Bir anlam çıkarmanın anlamı yok bence.

Hayırlı olsun kardeşim peygamber olacaksin

Son düzenleme:
Ne düşünürsen onu görüyorsun. Mesela ben araba düşünüyorum, rüyamda çok iyi E segment bir arabayla 170 km/h yapmıştım. Sonra uyandık, içim tuhaf olmuştu.

İfadeler: Nop
Ne düşünürsen onu görüyorsun. Mesela ben araba düşünüyorum, rüyamda çok iyi E segment bir arabayla 170 km/h yapmıştım. Sonra uyandık, içim tuhaf olmuştu.

Bir ara assoluto racing çok oynuyordum. Orada GTR çıkarmıştım tırdan. Birkaç gün sırf o arabayla oynadım ardı elim ayağım gibi olmuştu o araba her noktasını fiziğinin ezberlediydim. Rüyamda da GTR sürüyordum yine aynı mekaniklerle. Ama ger, ek hayatta versen o kadar olmaz harbi rüyalarda bir şey var. Belki ahiret kavramı da rüyalar ile ilgili bir evrende olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…