Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, hiç hayatımda "takılmalık" bir sevgilim olmadı; tam olarak nedir onu da bilemiyorum. Tecrübeniz varsa ya da fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
Öyle cicim ayları olur, hani ikiniz de bilirsiniz ciddi olmayacağınızı. Öyle sevgililiği tatmak için dolaşırsınız. İşin sonu hep ayrılık olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Millete kendini göstermelik, ayran gönüllülüğe dayalı uzun vade içermeyen sevgili türü. İki kişide karşıdan alacaklarını vereceklerini verir sonra dağılırlar. (Erkek kuzenlerimden biliyorum)
Kısacası zaman kaybı olur kendileri.Merhaba, hiç hayatımda "takılmalık" bir sevgilim olmadı; tam olarak nedir onu da bilemiyorum. Tecrübeniz varsa ya da fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
Öyle de demeyin hocam ya
Yaşandı onaylandı duygu sömürüsüdür.
Alışkanlıklardan ibarettir. Genellikle ilişkiyi başlatan taraf aldatılmış, yalnız kalmış ve bu boşluğunu karşı tarafla doldurmaktadır. Karşı tarafın bu durumu idrak etmesi ilk buluşmada vuku bulur fakat karşısı da yalnızsa ayak uyduracaktır. Bu tarz ilişkiler gelecek vaat etmekten ziyade tarafların birbirlerinin hayatını zindan etmesiyle son bulur. Denk gelip durumu ayıkırsanız uzaklaşın.
Ali Osman 06
Çalışkan
Boş iş. Delikanlı adama yakışmaz.