Liguori

Yetkin
Makaleler
1
Hayatımda hiç Apple Watch kullanmadım. Kullanma isteğim de yok ve olmadı. Yakın zamanda Apple Watch ile ilgili uzaktan yakından bir şey de izlemedim bilinçaltıma geçecek.

iPhone kullanıyorum. Ama onun dışında Apple ürünleriyle çok bir aram yok artık. Apple Watch'u bir takip cihazından başka bir şey olarak düşünmüyorum. Linux kullanan biriyim zaten.

Rüyadan sonra "bir bakayım ne kadarmış bunlar" diye Apple sitesini açtım. SE 3 14 bin TL, Series 11 ise 22 bin TL'den başlıyor. Sadece bir "akıllı" saat için. Vay be.

Bu bir mesaj mı sizce? Artık reklam şirketleri bize böyle mi ulaşıyor? Aluminyum folyo ile mi yatmalıyım?

Hocam bir Apple Watch için 20bin TL vermek kendini kazıklamak gibi bir şey bende çok takmazdım akıllı saatlere ama benim de bir Apple Watch alma isteği geldi.

Hocam bir Apple Watch için 20bin TL vermek kendini kazıklamak gibi bir şey bende çok takmazdım akıllı saatlere ama benim de bir Apple Watch alma isteği geldi.
Bana çok gereksiz geliyor şahsen. Tek faydalı olayı spor verilerini takip etmek. Ama bence spor yapmak, spor verisini takip etmekten daha önemli. Onun dışında niye akıllı saat kullanırım düşünüyorum ama aklıma hiç cevap gelmiyor. 20 bin TL Apple'a bağış yapsam daha iyi olur herhalde. Çünkü bir farkı yok.

Hele GPS + Hücresel Veri versiyonları çok daha saçma.

Benim rüyaların saçmalık seviyesi. 😆
Geçen de rüyamda Gibson gitar görmüştüm. Ortaokuldan beri gitar çalmıyorum. Çaldığım zaman da hiç Gibson ellemedim.

Herhalde benim beynimi ele geçiren reklam firması bana daha yüksek sosyete ürünleri pazarlamaya çalışıyor. Yakında motoryat rüyası görürsem şaşırmam. Daha ucuz şeyler göstersin bana.

Bana çok gereksiz geliyor şahsen. Tek faydalı olayı spor verilerini takip etmek. Ama bence spor yapmak, spor verisini takip etmekten daha önemli. Onun dışında niye akıllı saat kullanırım düşünüyorum ama aklıma hiç cevap gelmiyor. 20 bin TL Apple'a bağış yapsam daha iyi olur herhalde. Çünkü bir farkı yok.

Hele GPS + hücresel veri versiyonları çok daha saçma.

Bana da gereksiz geliyor ama ikince el 3 veya 4. nesil almak mantıklı gibi yeni nesillerle karşılaştırdığımda çok az fark var aralarında en azından spor yapan için mantıklı.

Hocam yemin ediyorum ki yıllar önce rüyamda masamın üstünde siyah renkli bir telefon var yeni almışım. Yıllar sonra aynı telefonun siyah rengi tesadüf eseri beni buldu, ve aynı masada kutusunu açmıştım 😀