Benim yorumum şöyle:

Honor 400 Pro iyi ve pahalı bir model. Rüyanı mizahla küçülterek bu arzunun (kapitalist Öteki'nin arzusunun nesnesine olan arzuyu) ulaşılmazlığını gizlemeye çalışıyorsun.

Şu söylemi kullanıyorsun: şu anda öyle kötü bir telefon kullanmıyorum. Yani diğer ötekilere, Öteki'ye, kendini nesne üzerinden ispatlamaya çalışıyorsun: Honor 400 Pro isteyecek kadar öyle kötü bir telefon kullanmıyorum dercesine.

Yani şunu demeye getiriyorsun: şu anda öyle pahalı bir telefon isteyecek kadar aşağıda değilim (kötü bir telefon da kullanmıyorum). Ama böyle bir arzum da var. Ama bu arzum ulaşılmaz. Bu ulaşılmazlık gerçeğini bastırmak için mizah kullanıyorum.

Hocam Z Flip 7 FE kullanıyorum sasirdigim da o öyle ucuz bi telefonda da değil sasirdim :D
Buradaki cümlen de yorumumu doğruluyor. Kullandığın telefon üzerinden Öteki'nin ilgisini, arzusunu arzuluyorsun.

Lacan'ın dediği gibi, "Arzu, daima Öteki'nin arzusudur.".

Milletin rüyalarına bak ben okula çıplak gidiyordum. Sonra öğretmenle Fortnite'ta teke tek atıyordum. Gamepad'i hocanın yüzünde kırmıştım. Helluva Boss'taki Loona kostümü ile kovalamıştı beni hoca.