Sistemimi satıp konsol alacağım.

• Kasa: DeepCool wing RS
  • Anakart: ASUS p7h55/usb3
  • 2x4 GB Kingston RAM 1333 MHz CL19.
  • 1x4 GB G.Skill RAM 1333 MHz CL19.
  • İşlemci: Xeon X3440 o.c 3.40GHz
  • Ekran kartı: RX 470 Nitro Sapphire
  • WD Green 240 GB SATA SSD.
  • WD Green ezrx 1 TB 7.200RPM
  • 450W PSU.

Elinizdeki sistemi 4500 - 6000 arasında satabilirsiniz. RX570'li olanlarından ortalama 6000-7000 istiyorlar sizinki de belirttiğim fiyat civarından satılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şansınıza bağlı, belki bilmeyen birine 7000'e koysanız bile satarsınız. Şansınız kötü giderse 4000'e bile aylarca bekleyebilirsiniz. Sahibinden'de satış yapan biri olarak 6500'den başlar, tekliflere göre ilerlerdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz kafanızda zaten bir fiyat belirlemişsiniz gibi. Ne desek boş olacak. Şahsen ben de 4K'dan fazla bu sisteme vermezdim. He tabii ben vermezdim. Veren birisi bulursanız ona satabilirsiniz.

Tamam madem veren var, koy 6-7 bine sat dostum. Aklı başında hiçbir insan bu sisteme bu kadar para vermez. Sistemin çok eski ve ekran kartı dışında da bir alınabilirliği yok. Yine de kendin bilirsin, istersen 70.000 liraya koy kainatın en iyi bilgisayarı yaz geç 🙂

Siz kafanızda zaten bir fiyat belirlemişsiniz gibi. Ne desek boş olacak. Şahsen ben de 4K'den fazla bu sisteme vermezdim. He tabii ben vermezdim. Veren birisi bulursanız ona satabilirsiniz.

Ben de biliyorum vermeyeceğini ama Xbox Series S almak istiyorum o yüzden en az 5 bine satmak istiyorum.

Tamam madem veren var, koy 6-7 bine sat dostum. Aklı başında hiçbir insan bu sisteme bu kadar para vermez. Sistemin çok eski ve ekran kartı dışında da bir alınabilirliği yok. Yine de kendin bilirsin, istersen 70.000 liraya koy kainatın en iyi bilgisayarı yaz geç 🙂

Abartıya gerek yok hocam ben 5000'e razıyım.

@Half life oyuncusu, tamam da sen bir şey almak istiyorsun diye millet neden gereğinden fazla para versin ki? Bu mantıkla adam gider ''Ben Mercedes alacağım, o yüzden elimdeki Tofaş'ı en az 700.000 liraya satmak istiyorum'' desin. Alan çıkar mı sence? Bence çıkmaz. Dediğim gibi serbest piyasa, istediğin fiyata koy ama düşündüğün fiyatlardan satamazsın bu sistemi.