Alessandro Del Piero

Başarılı
Elimde RX 5500 XT 8 GB var. RX580 + 2250TL teklif geldi. FurMark'da 15 dakikada 85 derece sıcaklık diyor. YouTube'daki farklara baktığımda o kadar ahım şahım fark yok sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de performans açısından eşit kartlar, açıkçası RX 580'de ısı dışında sorun yoksa kesinlikle değer. Normalde RX 580 + 1000 TL'den az bir teklif verirdim ben olsam.

Aldığım RX 580'i 2500 TL gibi bir civara satsam, 4750 TL'ye RX 5600 bulunuyor aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde RX 5500 XT 8 GB var. RX580 + 2250TL teklif geldi. FurMark'da 15 dakikada 85 derece sıcaklık diyor. YouTube'daki farklara baktığımda o kadar ahım şahım fark yok sizce ne yapmalıyım?

RX580 5500XT'den eski olmasına rağmen daha iyi (güçlü) bir kart ama mining serüveninden dolayı BIOS'ları modlu oluyor, tekrar orijinal BIOS'ı yazdırmak gerekiyor, Secure Boot açmak için CSM kapattırmıyor, şanslıysanız UEFI çalışıyor, teklif çok iyi ama alıp kullanacaksanız bunları bilerek alın.

RX580 5500XT'den eski olmasına rağmen daha iyi (güçlü) bir kart ama mining serüveninden dolayı BIOS'ları modlu oluyor, tekrar orijinal BIOS'ı yazdırmak gerekiyor, Secure Boot açmak için CSM kapattırmıyor, şanslıysanız UEFI çalışıyor, teklif çok iyi ama alıp kullanacaksanız bunları bilerek alın.

Hocam bilmiyorum şahsen amacım sistem yükseltmek değil ilana koyup teklif almakdı ama değerlendirmek de iyi açıkçası.

Belli testleri yapın eğer sorun yoksa alın ayrıca kartın arkası açılmamışsa alın derim açıp temizlerseniz 70-75 arası olacaktır sıcaklıklar.