Arkadaşlar GTX 1650 bakıyordum fakat aynı fiyata daha güçlü bir kart buldum RX 5500 XT. 5500 XT'nin şu anda bilinen güncel bir sorunu var mı önerir misiniz 1080p oyunculuk için? Testlere baktığımda high ayarlarda çoğu oyunda 60 FPS'i rahat alıyor gözüküyor ve bu benim için yeterli. Kartı önerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?bütçem 3 binRX5000 serisinin kronik yazılımsal sorunları var. Bende RX 5600XT kullanıyorum ve bütçenize göre yorum yapayım. Bütçeniz nedir?
Eğer yazılımsal sorunları sizi rahatsız etmeyecekse RX 5600XT bakabilirsiniz performans olarak bu bütçede alınabilecek en iyisi. Ancak bu şans işi eğer sürekli sorunla karşılaşırsanız bilgisayardan soğutabilir. Alternatif olarak 1660-1660S-1660 Ti bakabilirsiniz denk gelirse.
alternatif önerilerinizin hepsine bi yandan bakıyorum fakat nvidia alternatiflerinin hiçbiri 4500tl'nin bir kuruş altına vermiyor hepsi fiyatı çekmiş tepelere 1660super alcaktım kargo ile 4750 tl tuttu 3 bin tl bütçe için fazla geldi iptal ettimEğer yazılımsal sorunları sizi rahatsız etmeyecekse RX 5600XT bakabilirsiniz performans olarak bu bütçede alınabilecek en iyisi. Ancak bu şans işi eğer sürekli sorunla karşılaşırsanız bilgisayardan soğutabilir. Alternatif olarak 1660-1660S-1660 Ti bakabilirsiniz denk gelirse.
ne gibi bir sorunla karşılaşabilirimEğer yazılımsal sorunları sizi rahatsız etmeyecekse RX 5600XT bakabilirsiniz performans olarak bu bütçede alınabilecek en iyisi. Ancak bu şans işi eğer sürekli sorunla karşılaşırsanız bilgisayardan soğutabilir. Alternatif olarak 1660-1660S-1660 Ti bakabilirsiniz denk gelirse.
Alternatif önerilerinizin hepsine bir yandan bakıyorum fakat NVIDIA alternatiflerinin hiçbiri 4500TL'nin bir kuruş altına vermiyor hepsi fiyatı çekmiş tepelere 1660 Super alacaktım kargo ile 4750 TL tuttu 3 bin TL bütçe için fazla geldi iptal ettim.
Ne gibi bir sorunla karşılaşabilirim.
Hocam sürekli takip etmek gerekiyor. 4500TL yazanları ciddiye almayın onlar uzun süre daha satamayacak o kartları. İyi fiyatlı ilanlar hemen satıldığı için pek denk gelmemeniz normal.
WattMan sorunu var hocam. Oyundan atma-siyah ekran vb sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Detaylı araştırırsanız binlerce aynı sorunu yaşamış insan göreceksiniz. Her ne kadar AMD'yi sevsem de 5000 serisini önermeyi pek tercih etmiyorum.
Alternatif olarak 1070 de bakabilirsiniz bu arada onlar daha uyguna bulunabilir.
watman genellikle yetersiz psudan diyorlar ama 650w psu var sorun yaşar mıyımHocam sürekli takip etmek gerekiyor. 4500TL yazanları ciddiye almayın onlar uzun süre daha satamayacak o kartları. İyi fiyatlı ilanlar hemen satıldığı için pek denk gelmemeniz normal.
WattMan sorunu var hocam. Oyundan atma-siyah ekran vb sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Detaylı araştırırsanız binlerce aynı sorunu yaşamış insan göreceksiniz. Her ne kadar AMD'yi sevsem de 5000 serisini önermeyi pek tercih etmiyorum.
Alternatif olarak 1070 de bakabilirsiniz bu arada onlar daha uyguna bulunabilir.
8GB Vram modeli mi? Yıllar önce kısa süre kullandım. Keyifli, sorunsuz bir kart. Yazılım problemleri olduğunu hiç duymadım ancak atladığım detaylar olabilir.
WattMan genellikle yetersiz PSU'dan diyorlar ama 650W PSU var sorun yaşar mıyım?
WattMan AMD ekran kartlarında, ekran kartının hızını ayarlayamaması sonucu gerçekleşen bir uyarı. Çoğunlukla yazılımsal olmasına rağmen nadiren de olsa donanımla alakalı olabiliyor. Sorun yaşar mıyım sorusuna kimse kesin bir cevap veremez. Örneğin ben 2 PSU ile denedim ikisinde de WattMan alıyorum. RAM veya PSU ile alakalı da sorun yaşayanlar mevcut dediğiniz gibi.
8 GB VRAM modeli mi? Yıllar önce kısa süre kullandım. Keyifli, sorunsuz bir kart. Yazılım problemleri olduğunu hiç duymadım ancak atladığım detaylar olabilir.
Evet hocam kronik yazılım sorunları olan bir seri 5000 serisi genel olarak.
4gb vram modeli hocam8GB Vram modeli mi? Yıllar önce kısa süre kullandım. Keyifli, sorunsuz bir kart. Yazılım problemleri olduğunu hiç duymadım ancak atladığım detaylar olabilir.
kart çok eski olduğu için amd'nin bunu çözdüğünü düşünmek yanlış mı?WattMan AMD ekran kartlarında, ekran kartının hızını ayarlayamaması sonucu gerçekleşen bir uyarı. Çoğunlukla yazılımsal olmasına rağmen nadiren de olsa donanımla alakalı olabiliyor. Sorun yaşar mıyım sorusuna kimse kesin bir cevap veremez. Örneğin ben 2 PSU ile denedim ikisinde de WattMan alıyorum. RAM veya PSU ile alakalı da sorun yaşayanlar mevcut dediğiniz gibi.
Evet hocam kronik yazılım sorunları olan bir seri 5000 serisi genel olarak.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-