DaytonaE34M5

Becerikli
Yer
Konya
MSI Gaming Mech OC 5600XT 6 GB bir ekran kartım var, bütün driverlar güncel.
Kartım gayet serin çalışıyor diye düşünüyorum; oyunlarda %50-%60 arasında fan açıyor, 65 dereceyi görüyor.
Hotspot sıcaklıklarım 5 derece daha yüksek çalışıyor.
VRAM, GPU çekirdeği ile aynı sıcaklıklarda veya 1-2 derece düşük sıcaklıklarda.
RAM sıcaklıklarım VRAM gerektiren oyunlarda 80-84 derece arasında geziniyor.
Arkadaşlar, oyun oynarken Alt+Tab yaparken oynadığım oyun siyah ekrana düşüyor ve kapanıyor. Sıcaklıklarda anormal bir durum var mı sizce?
Bir önceki driverda da aynı sorunlarım vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Gaming Mech OC 5600XT 6 GB bir ekran kartım var, bütün driverlar güncel.
Kartım gayet serin çalışıyor diye düşünüyorum; oyunlarda %50-%60 arasında fan açıyor, 65 dereceyi görüyor.
Hotspot sıcaklıklarım 5 derece daha yüksek çalışıyor.
VRAM, GPU çekirdeği ile aynı sıcaklıklarda veya 1-2 derece düşük sıcaklıklarda.
RAM sıcaklıklarım VRAM gerektiren oyunlarda 80-84 derece arasında geziniyor.
Arkadaşlar, oyun oynarken Alt+Tab yaparken oynadığım oyun siyah ekrana düşüyor ve kapanıyor. Sıcaklıklarda anormal bir durum var mı sizce?
Bir önceki driverda da aynı sorunlarım vardı.
Bende de aynı sorun mevcut, yeni mi başladı sizde daha önce de var mıydı?

Bende de aynı sorun mevcut, yeni mi başladı sizde daha önce de var mıydı?

Ben daha yakın aldım sayılır hocam kartı
İlk aldığım zamanlarda yoktu son güncellemelerle olmaya başladı bir de oyun içerisindeyken yükleme yaparken ara ara ekranda bozulmalar oluyor daha öncesinde ilk aldığım sıralar hiç yoktu.

Hocam DDU ile sürücülerinizi temizleyip 2-3 önceki sürücüyle tekrar deneyin, sorun devam ederse de temiz format atın derim. Eğer hala da devam ederse kartta veya farklı bir bileşende sorun olabilir.

Hocam format attım yine aynı sorunu yaşayınca şu anda güncel sürücülerle devam ediyorum sıcaklık kaynakla olmaz değil mi RAM sıcaklıkları 80'lerde olduğu için RAM sıcaklığı kaynaklı diye düşündüm.