Yani son birkaç haftadır falan özellikle online oyunlarda ciddi droplar vs. yaşıyorum ve bu benim canımı bayağı bir sıkıyor. Son çare olarak bir eski sürücüye geçmeyi planlıyorum, yani Ocak 2026 sürümüne. İşlemci olarak Ryzen 5 3600 kullanıyorum ve ekran kartım da 4 GB. RAM'im de 16 GB ve tek kanal. Yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Denenebilir fakat en güncel WHQL'de sorun yaşama ihtimalinin çok düşük olması lazım zira Windows tarafından test edilen sürücüler oluyor. Şu an en güncel WHQL mi yüklü (26.5.2 yani)?
Sorun yaşamadığını hatırladığın en güncel sürücüye dönülebilir o halde, bir sakıncası olmaz. Ben 6600 XT kullandığım dönem en güncel WHQL sürücüleri yüklüyordum, bir sorun olmuyordu.
CS2'de ben de aynı durumu RX 550'yle yaşıyorum ancak yaşadığım durumun faturasını diske kesiyorum ben. Disk de anlık takılmalarda şüphelidir. SSD mi var?
CrystalDiskMark testini yapın ve sonuçlarınızı buraya getirin, inceleyelim. Sıcaklıklar da önemli, testin bitimine yakın sıcaklığı da gönderin DiskInfo uygulaması üzerinden.
CrystalDiskMark testini yapın ve sonuçlarınızı buraya getirin, inceleyelim. Sıcaklıklar da önemli, testin bitimine yakın sıcaklığı da gönderin DiskInfo uygulaması üzerinden.