Picky

Uzman
Arkadaşlar sistemde bazı shutter sorunları yaşıyorum. İşlemci, RAM, soğutucu gibi konularla ilgileniyorum, detaylı ayarlar deniyorum ancak ekran kartından da kaynaklı olabilir. RX 6800 için stabil sürücü sürüm tavsiyesi verebilecek var mı? Şu an 25.12.1 kullanıyorum oyunlarda, hatta masaüstünde bile anlık takılmalar yaşıyorum.

9070 kulanıyordum, mouse masaüstünde takılıyor ve shutter yaşatıyordu. Ürünü direkt iade ettim, benzer konu mevcut profilime bak. Belki sürüm önerileri işini görür.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6800 kullanıyorum, şu an işte olduğum için yaptığım Undervolt'un resmi var elimde ama kullandığım sürücü 25.9.1. Eylül ayı ya da ekim ayı sürücüsü olması lazım. Çok stabil oldugu için ve yeni gelen sürücüler de kayda değer bir şey görmediğim için güncellemedim. (6000 serisi için tabii)

20250917_205939.webp

RX 6800 kullanıyorum, şu an işte olduğum için yaptığım Undervolt'un resmi var elimde ama kullandığım sürücü 25.9.1. Eylül ayı ya da ekim ayı sürücüsü olması lazım. Çok stabil oldugu için ve yeni gelen sürücüler de kayda değer bir şey görmediğim için güncellemedim. (6000 serisi için tabii)

Eki Görüntüle 224389
Rx 6700 xt için de kullanabilir miyim bu ayarları?