Birçok arkadaş olaya güç ve performans olarak bakmış ancak satacağınız için daha mantıklı denilebilir. Hem TR'de AMD'nin alt modellerine karşı bir korku var, hem de 1650 çok sevilen modellerden biri. Performans olarak bazı oyunlarda RX 570 önde, bazı oyunlarda da kafa kafaya gidiyorlar. Elinizdeki ve takasla elinize geçecek kartın tam model isimlerini verebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Takası yaptık hocam. Rog Strix RX570 verdim, kutulu Asus Tuf GTX1650 aldım.Elinizdeki ve takasla elinize geçecek kartın tam model isimlerini verebilir misiniz?
Süper, hayırlı olsunTakası yaptık hocam. Rog Strix RX570 verdim, kutulu Asus Tuf GTX1650 aldım.
Bir de verdiğim RX570'in ve kullandığım PSU'nun çıkışı 1x8'di. Aldığım GTX1650'nin ise 1X6. PSU kablosunun çıkışındaki 1x8 pinin 1x2'si çıkarılıp takılabiliyormuş sanırım. 1x2'yi çıkarıp 1x6 olarak taktık. Sanırım doğru olan bu değil mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hocam. Şimdi de bunun üstüne 5k verip 3060 8 GB ile takas kovalıyorum. Konusunu açacağım ama şimdiden size sorayım. Sizce mantıklı mı?
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-