Bütçe
5500

shanwise

Başarılı
Merhaba,
Yaklaşık bir ay öncesine kadar GTX 1070 kullanıyordum, ancak format attıktan sonra sorunlar yaşamaya başladım. Oyunlarda çökme, oyundan atma ve sistemin aniden yeniden başlaması gibi problemlerle karşılaştım. Minecraft'ı açıp shader bile kullanamıyorum o derece artık.

Daha önce RX 580 ve RX 590 kullandım ve bu kartlardan oldukça memnun kaldım. Şimdi tekrar ekran kartı arayışındayım ve AMD almaya karar verdim. Arkadaşlarımdan biri fiyat/performans açısından RX 5700XT önerdi. Sizlerin bu konudaki fikirlerini ve önerilerini merak ediyorum.

Ek olarak, bir platformda RX 5700XT (5400TL) ekran kartı gördüm ve satıcıyla WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. FurMark test sonucunu istedim. Kasa fanlarının kötü olduğunu ve bir tanesinin çalışmadığını söyledi. Bu durumu da göz önünde bulundurarak değerlendirme yapabilir misiniz?

FurMark testini şu şekilde bırakıyorum;

Dosya Ekleri

• furmarktest.webp
    furmarktest.webp
    896,1 KB · Görüntüleme: 70
Bir RTX 2070/2070S’e veya RX6600’e maksimum ne nadar verilmeli? ortalama fiyatlar 6500’den aşağı düşmüyor çoğunluğa baktığımda. Elden satanlar ise benimle aşırı alakasız yerlerde yaşıyorlar kargoya güvenmiyorum muhabbeti de çok fazla denk geldim. ne yapacağımı şaşırdım artık

Bir RTX 2070/2070S’e veya RX6600'e maksimum ne nadar verilmeli? Ortalama fiyatlar 6500'den aşağı düşmüyor çoğunluğa baktığımda. Elden satanlar ise benimle aşırı alakasız yerlerde yaşıyorlar kargoya güvenmiyorum muhabbeti de çok fazla denk geldim. Ne yapacağımı şaşırdım artık

6500'e 6700 çıkar, Param Güvende ile al.
2070/2070S hakkında çok bilgim yok, @845 hocam belki yardımcı olur.

2070-2070 süper arasında öyle büyük bir fark yok ve 3060 12 GB gücünde performans veriyorlar.