Batuvv

Çalışkan
2.el aldığım RX580 ekran kartlı masaüstü bilgisayar yüksek ayarlarda oyun oynarken bir anda görüntü gidiyor, yüksek hızda fanlar çalışmaya başlıyor.
FurMark test yaptım yarım saat ekranda kıpırdama bile olmadı.
İşlemci i7 3770, 16 GB RAM, 700W PSU var.
Ekran kartıyla mı ilgili yoksa başka sorun olabilir mi? Yardımcı olur musunuz?

Sıcaklıklar ne durumda? Aşırı ısınırsa kendini kapatırekra

2.el aldığım RX580 ekran kartlı masaüstü bilgisayar yüksek ayarlarda oyun oynarken bir anda görüntü gidiyor, yüksek hızda fanlar çalışmaya başlıyor.
FurMark test yaptım yarım saat ekranda kıpırdama bile olmadı.
İşlemci i7 3770, 16 GB RAM, 700W PSU var.
Ekran kartıyla mı ilgili yoksa başka sorun olabilir mi? Yardımcı olur musunuz?
Ekran kartı normaldeyken 23 derece yüksek ayarlda volarant ortalama 50 derece gözüküyor.

Aynı sıkıntıyı 3060 Ti kartımda yaşamıştım. Ekran donuyor sonra fanlar son hıza çıkıyor sonra ekran gidiyor ve tek çarem reset atmak oluyordu. Ben bir şürü şey denedim ama çareyi ekran kartımı undervolt yapmakta buldum. İlginç olan bu olayı hallettikten 3-4 ay sonra bilgisayarıma format atınca kendi kendine düzeldi bu olay...

Aynı sıkıntıyı 3060 Ti kartımda yaşamıştım. Ekran donuyor sonra fanlar son hıza çıkıyor sonra ekran gidiyor ve tek çarem reset atmak oluyordu. Ben bir şürü şey denedim ama çareyi ekran kartımı undervolt yapmakta buldum. İlginç olan bu olayı hallettikten 3-4 ay sonra bilgisayarıma format atınca kendi kendine düzeldi bu olay...

Ne yapmam gerekiyor bunun için? Bilgisayardan çok fazla anlamıyorum :)