Batuşş

Uzman
Yer
Linus Torvalds'ın Evi
Arkadaşlar kasam şu, sizce kaç bin liraya satılır?:
  • RX 580
  • R5 3600
  • MSI MPG B550 Gaming anakart
  • SSD 2 tane. Biri Bory 256 GB SATA SSD, diğeri MLD 512 GB SSD
  • LG UltraGear 180 Hz
  • Klavye Rampage Hydra 6
  • Mouse Bloody E5
  • Corsair CX750 PSU
  • Dark Guardian kasa
  • Thermalright Peerles Assasin fan
  • 16 GB RAM gskill 2400mhz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kasam şu, sizce kaç bin liraya satılır?
  • RX 580.
  • R5 3600.
  • MSI MPG B550 Gaming anakart.
  • SSD 2 tane. Biri bory 256 GB SATA SSD, diğeri MLD 512 GB SSD.
  • LG UltraGear 180 Hz.
  • Klavye Rampage Hydra 6
  • Mouse Bloody e5.
  • Corsair CX750 PSU
  • Dark Guardian kasa
  • Thermalright peerles assasin fan

Toplam fiyatın ölüsü 25 bin sizin koyabileceğiniz fiyat 27 bin falan.

Arkadaşlar kasam şu, sizce kaç bin liraya satılır?
  • RX 580
  • R5 3600
  • MSI MPG B550 Gaming anakart
  • SSD 2 tane. Biri Bory 256 GB SATA SSD, diğeri MLD 512 GB SSD
  • LG UltraGear 180 Hz
  • Klavye Rampage Hydra 6
  • Mouse Bloody E5
  • Corsair CX750 PSU
  • Dark Guardian kasa
  • Thermalright Peerles Assasin fan

Ben olsam 20 binden koyardım hocam full sistem ise.

Şaka yapıyorsunuzdur umarım.

Son düzenleme:
Benim ayıptır söylemesi iq 55 babam diyoki 100 bin ben öyle bişe olmaz diyom o öyle diyo ikna ettiremiyom sizde bişe diyin.

Sırf buyüzden babama beddua okuyom içimden hakediyor ama bende böyle sert çıkacam ona.

Açın piyasayı gösterin sahibindende benzer sistemler 20-30k arası satılıyor en fazla sizin sistemde de anakart ve monitör gayet iyi geri kalanı 3K'dan fazla ederi yok.
Biz rx 580 i bile 6 bine aldık siz düşünün ekran kartları o kadar pahalıki.

Ben rtx 5060 alırız rahat diyom 16 bin oluyo yahu nası bukadar pahalı yapıyosunuz 2026 yılında cidden rx 580 aldık ya kendimden utanıyom.

İkinci elden bakim diyom miningsiz arızasız kart yok valla napayım telefondanmı ilerliyim bilgisayar işini bırakiyimmi bilmiyorum.

Olmazsa birine sıfır diye kazıklayacam napalım dürüst emekle çalışırsan hakkını alamıyosun.

Biz RX 580'i bile 6 bine aldık siz düşünün ekran kartları o kadar pahalıki.

Ben RTX 5060 alırız rahat diyorum 16 bin oluyor yahu nasıl bu kadar pahalı yapıyosunuz 2026 yılında cidden RX 580 aldık ya kendimden utanıyom.

İkinci elden bakim diyorum miningsiz arızasız kart yok vallahi ne yapayım telefondan mı ilerliyim bilgisayar işini bırakiyim mi bilmiyorum.

Olmazsa birine sıfır diye kazıklayacağım ne yapalım dürüst emekle çalışırsan hakkını alamıyosun.

Ben 2024'te 6 bine RX 6600XT ROG STRIX almıştım tabii şu an 6 bine 3060 bile zor bulunuyor. Upgrade yapacaksanız komple satmak yerine sadece işlemci ve ekran kartını da satmayı deneyebilirsiniz üstüne para koyabilirseniz 10-15k ya iyi upgrade çıkartabilirsiniz.

Ben 2024'te 6 bine RX 6600XT ROG STRIX almıştım tabii şu an 6 bine 3060 bile zor bulunuyor. Upgrade yapacaksanız komple satmak yerine sadece işlemci ve ekran kartını da satmayı deneyebilirsiniz üstüne para koyabilirseniz 10-15k ya iyi upgrade çıkartabilirsiniz.
Hocam ben sizi dinlicem ne diyosanız artık sakinleşiyom sayenizde babam beni delirtti.