RX 580 WattMan hatası nasıl çözülür?

korayklfa

Çalışkan
PSU'm çok eski olduğu için sanırım gücü yetmiyor o yüzden WattMan yiyorum sanıyordum. Eski yıllanmış 500W bir PSU'ydu. Yakın zamanda FSP Pro 650W PSU aldım. Ama halen varsayılan değerlerde WattMan alıyorum. Nasıl bir ayarlama önerirsiniz.
Sistem bileşenleri:
i5 10400F
XFX RX 580 8 GB
16 GB RAM
AMD değerleri (varsayılan):

Son düzenleyen: Moderatör:
XFX GTS RX 580 Black Edition, kartın tam modeli bu mu?

RX-580P8DBD6, RX-580P828D6 seri numarası hangisi?

Acaba kart o model mi yoksa diğer model de bu BIOS mu atıldı, onu anlamak için part number sordum.

Acaba kart o model mi yoksa diğer model de bu BIOS mu atıldı, onu anlamak için part number sordum.
ekran kartının dış görünüşü de attığım techpowerup linkindeki gibi.

düzenleme: XFX RX 580 GTS Black Edition OC+ 8GB tam model bu. bendeki bios ile uyuşmakta.

Son düzenleme:
İşte kart o mu olay orada, neyse siz bu ayarlarla test edin, sorun devam ederse kartta Dual BIOS olması lazım, onu deneriz.

İşte kart o mu olay orada, neyse siz bu ayarlarla test edin, sorun devam ederse kartta Dual BIOS olması lazım, onu deneriz.
dün kardeşim Fortnite oynarken oyundan atmış ve yine " Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi" hatası vermiş.

Kartın güç girişinin yanında bu anahtardan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…