9 939hyp Çalışkan Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 0 18 Kasım 2025 #1 Isı değerlerinin fotoğrafını yükledim, 4 saat aralıksız CS2 oynadıktan sonra durum böyle. Sizce anormal bir durum var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2025
Isı değerlerinin fotoğrafını yükledim, 4 saat aralıksız CS2 oynadıktan sonra durum böyle. Sizce anormal bir durum var mı?
vanillamint Bilgin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.206 Makaleler 7 Çözümler 196 Beğeniler 9.969 18 Kasım 2025 #2 Biraz yuksek kaliyor ancak su an tam performans aliyorsunuz, throttle durumu yok. Yine de bir bakim hos olur. Model nedir bu arada?
Biraz yuksek kaliyor ancak su an tam performans aliyorsunuz, throttle durumu yok. Yine de bir bakim hos olur. Model nedir bu arada?
KS KS 9 939hyp Çalışkan Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 0 18 Kasım 2025 #3 vanillamint dedi: Biraz yuksek kaliyor ancak su an tam performans aliyorsunuz, throttle durumu yok. Yine de bir bakim hos olur. Model nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... Gigabyte 8GB modeli, 80 dereceyi geçmemesi için fanların %100 çalışmaması garip geldi biraz bana.
vanillamint dedi: Biraz yuksek kaliyor ancak su an tam performans aliyorsunuz, throttle durumu yok. Yine de bir bakim hos olur. Model nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... Gigabyte 8GB modeli, 80 dereceyi geçmemesi için fanların %100 çalışmaması garip geldi biraz bana.
vanillamint Bilgin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.206 Makaleler 7 Çözümler 196 Beğeniler 9.969 18 Kasım 2025 #4 939hyp dedi: Gigabyte 8GB modeli, Genişletmek için tıkla... https://www.techpowerup.com/gpu-specs/gigabyte-rx-580-gaming-8-gb.b4429 Bu model oldugunu varsayiyorum. Bu modelin fanlari biraz kotu, bu yuzden ozellikle uzun sure bakim yapmadiysaniz bu derecelere ulasmasi normal. 939hyp dedi: 80 dereceyi geçmemesi için fanların %100 çalışmaması garip geldi biraz bana. Genişletmek için tıkla... Standart fan egrileri genelde oyle oluyor. Kart asiri yuksek derecelere ulasmadigi surece fanlari koklemezler. Bakim istedigini dusunuyorum, bu yuzden karti yuksek fan hizina zorlamak muhtemelen pek ise yaramayacak.
939hyp dedi: Gigabyte 8GB modeli, Genişletmek için tıkla... https://www.techpowerup.com/gpu-specs/gigabyte-rx-580-gaming-8-gb.b4429 Bu model oldugunu varsayiyorum. Bu modelin fanlari biraz kotu, bu yuzden ozellikle uzun sure bakim yapmadiysaniz bu derecelere ulasmasi normal. 939hyp dedi: 80 dereceyi geçmemesi için fanların %100 çalışmaması garip geldi biraz bana. Genişletmek için tıkla... Standart fan egrileri genelde oyle oluyor. Kart asiri yuksek derecelere ulasmadigi surece fanlari koklemezler. Bakim istedigini dusunuyorum, bu yuzden karti yuksek fan hizina zorlamak muhtemelen pek ise yaramayacak.
nisaa Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 1.321 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 1.105 30 Kasım 2025 #5 Normal değil çünkü RX 580 84 dereceden sonrasını görmemek için güç kısıyor fabrikasyon BIOS'undan kaynaklo, muhtemelen frekans kısıyor, güç azalıyor 84'ü geçmemesi için. Bakım veya undervolt deneyebilirsiniz 84 derece fazla ve fanlar %80'e çıkmış.
Normal değil çünkü RX 580 84 dereceden sonrasını görmemek için güç kısıyor fabrikasyon BIOS'undan kaynaklo, muhtemelen frekans kısıyor, güç azalıyor 84'ü geçmemesi için. Bakım veya undervolt deneyebilirsiniz 84 derece fazla ve fanlar %80'e çıkmış.