Sansar Salvo

Uzman
8 GB VRAM ve RAM'im var. USB 3.0 üzerinden bağlanan SSD üzerine kuracağım, ona göre sürüm verirseniz daha mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

RAM 8 GB 2666 MHz
SSD 240 GB SanDisk Extreme Pro.
Ekran kartı RX 590.
Anakart A520M A-PRO
İşlemci Ryzen 5 2600.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç cevap için kusura bakma fakat USB 3.0 yolu ile bağlayacağın SSD'ye kurması ve kullanması kağıt üzerinde işkence olabilir. 5400/7200RPM laptop vb. HDD performansını bile yakalamayabilirsin. Güncel sürümlerde bu seni daha da çok üzecektir. SATA yolu ile bağlamama sebebin nedir? Onun haricinde sistemin generic Ryzen & Polaris olduğu için dilediğin sürümde sorun yaşamaman lazım.

Geç cevap için kusura bakma fakat USB 3.0 yolu ile bağlayacağın SSD'ye kurması ve kullanması kağıt üzerinde işkence olabilir. 5400/7200RPM laptop vb. HDD performansını bile yakalamayabilirsin. Güncel sürümlerde bu seni daha da çok üzecektir. SATA yolu ile bağlamama sebebin nedir? Onun haricinde sistemin generic Ryzen & polaris olduğu için dilediğin sürümde sorun yaşamaman lazım.

macOS olarak Sonoma kurdum. Gayet güzel çalşıyor. EFI dosyamı yaparken hardware-sniffer ve opcore simplify kullandım. Tek sıkıntı jak portlarının çalışmaması fakat ALC ID'i düzenleseydfim bunu yapabilrdim. Bu arada yanıtınız için teşekkür ederim.