Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FounderKral

Üyecik
Merhaba. Sistemimi geçenlerde kullandığımda sorun yoktu ancak 2 gündür açtığımda Windows logosundan sonra siyah ekranda kalıyor. Format attıktan sonra da Windows otomatik sürücü indirdiğinde ekran yine aynısı oluyor. Yeniden başlattığımda da siyah ekranda kalıyor. 8 Haziran 2025'in sürücüsünü ekle indirdigimde yine aynısı oluyor. Sizce sorun ekran kartıyla mı alakalı? Ayrıca hangi sürücüyü indirmeliyim?

GPU: RX 6500 XT

Çözüm
Oynanmaz, yani chipset sürücüsünden dolayı yapar onu denedik, dönüştürücü kullanmıyormuşsunuz en olası sebep kart arızası.

Siz bir de bu şekilde deneyin, AMD cleanup indirin çalıştırın o size güvenli modda açayım mı diye sorar, kabul edin kapanıp güvenli modda açılsın ve sürücüyü kaldırsın.

Chipset sürücüsü tekrar kurun sonra ekran kartı sürücüsünü kurun sistemi yeniden başlatın.

Dönüş yaparsınız.

BIOS neden sıfırlıyorsunuz? Ayrıca BIOS sıfırlamak istiyorsanız BIOS'a girip sıfırlayın anakart üzerinden neden yapıyorsunuz?

Anladım da siz görüntü alabiliyorsunuz BIOS içinden varsayılan ayarlara getirebilirsiniz, görüntü alınamasa neyse.

Windows güncelleştirmelerini 7 günlüğüne duraklattım. Şu anlık sorun yok.
@20424 hocam chipset driverı kurdum. Sizce hangi ekran kartı driverını yüklemeliyim?
1756898799952.webp