Virexon47

Uzman
Merhaba, AMD Adrenalin Profil'de performans seçtim ve AFMF 2.1 etkin oluyor ancak oyunlarda FPS 2 katına çıkmıyor. AMD Overlay'den bakıyorum FPS'e aynı FPS yani 2 kat yükselmedi hiç nedeni nedir?

-------------Denediğim oyunlar-------------
  • Steam PUBG.
  • The Outlast Trials.

AFMF ve onun NVIDIA dengi olan "Smooth Motion" teknolojileri, her oyunda bariz etki göstermiyor. Özellikle PUBG gibi oyunlarda aktif olsa bile gecikmeyi gözle görülür seviyede yükselttiği için önerilmez.

AFMF ve onun NVIDIA dengi olan "smooth Motion" teknolojileri, her oyunda bariz etki göstermiyor. Özellikle PUBG gibi oyunlarda aktif olsa bile gecikmeyi gözle görülür seviyede yükselttiği için önerilmez.

O rekabetçi oyun olduğu için belki de onda çalışmaz diyerek bir de the Outlast Trials'de denedim onda niye olmadı ya da onda da mı çalışmıyor ?

O rekabetçi oyun olduğu için belki de onda çalışmaz diyerek bir de the Outlast Trials'de denedim onda niye olmadı ya da onda da mı çalışmıyor ?
Çalışsa bile düzgün çalışmaz. Smooth Motion mesela Dead by Daylight'da gayet düzgün çalışıyor fakat SW BF2'de ekrana yağmur yağıyormuş gibi saçma sapan bir görüntü oluşuyor. Bu teknolojileri DLSS/FSR kadar gelişmiş değil. @14925'ye katılıyorum.

2 tane monitör kullandığım için evet hocam ondan dolayı mı tam ekran modunda mı olmalı çalışması için?
Tam emin değilim ancak sanırım çalışması için kenarlıksız pencere modunda olması lazımdı, karıştırıyor da olabilirim. Her iki modda da denediniz mi?

Tam emin değilim ancak sanırım çalışması için kenarlıksız pencere modunda olması lazımdı, karıştırıyor da olabilirim. Her iki modda da denediniz mi?

Tam ekran modunu hiç denemedim.

Çalışsa bile düzgün çalışmaz. Smooth Motion mesela Dead by Daylight'da gayet düzgün çalışıyor fakat SW BF2'de ekrana yağmur yağıyormuş gibi saçma sapan bir görüntü oluşuyor. Bu teknolojileri DLSS/FSR kadar gelişmiş değil. @14925'ye katılıyorum.

Bir video da gördüm adam AFMF'yi açıyor görüntü bozukluğu olmadığını ve FPS'i 70'den 135-140 oluyordu AMD Overlay'de ve o akıcılık hissi olduğunu söyledi. Fakat onun ekran kartı RX 7600s olduğu içinde görüntü bozukluğu olmayabilir mi?

Bir video da gördüm adam AFMF'yi açıyor görüntü bozukluğu olmadığını ve FPS'i 70'den 135-140 oluyordu AMD Overlay'de ve o akıcılık hissi olduğunu söyledi. Fakat onun ekran kartı RX 7600s olduğu içinde görüntü bozukluğu olmayabilir mi?
Her oyunda aynı sonucu vermiyor.