Merhaba, AMD Adrenalin Profil'de performans seçtim ve AFMF 2.1 etkin oluyor ancak oyunlarda FPS 2 katına çıkmıyor. AMD Overlay'den bakıyorum FPS'e aynı FPS yani 2 kat yükselmedi hiç nedeni nedir?
AFMF ve onun NVIDIA dengi olan "Smooth Motion" teknolojileri, her oyunda bariz etki göstermiyor. Özellikle PUBG gibi oyunlarda aktif olsa bile gecikmeyi gözle görülür seviyede yükselttiği için önerilmez.
AFMF ve onun NVIDIA dengi olan "smooth Motion" teknolojileri, her oyunda bariz etki göstermiyor. Özellikle PUBG gibi oyunlarda aktif olsa bile gecikmeyi gözle görülür seviyede yükselttiği için önerilmez.
Çalışsa bile düzgün çalışmaz. Smooth Motion mesela Dead by Daylight'da gayet düzgün çalışıyor fakat SW BF2'de ekrana yağmur yağıyormuş gibi saçma sapan bir görüntü oluşuyor. Bu teknolojileri DLSS/FSR kadar gelişmiş değil. @14925'ye katılıyorum.
Çalışsa bile düzgün çalışmaz. Smooth Motion mesela Dead by Daylight'da gayet düzgün çalışıyor fakat SW BF2'de ekrana yağmur yağıyormuş gibi saçma sapan bir görüntü oluşuyor. Bu teknolojileri DLSS/FSR kadar gelişmiş değil. @14925'ye katılıyorum.
Bir video da gördüm adam AFMF'yi açıyor görüntü bozukluğu olmadığını ve FPS'i 70'den 135-140 oluyordu AMD Overlay'de ve o akıcılık hissi olduğunu söyledi. Fakat onun ekran kartı RX 7600s olduğu içinde görüntü bozukluğu olmayabilir mi?
Bir video da gördüm adam AFMF'yi açıyor görüntü bozukluğu olmadığını ve FPS'i 70'den 135-140 oluyordu AMD Overlay'de ve o akıcılık hissi olduğunu söyledi. Fakat onun ekran kartı RX 7600s olduğu içinde görüntü bozukluğu olmayabilir mi?