OverallTaken

Uzman
Merhaba arkadaşlar. RX 6600 ekran kartım var ve bayağıdır bakımları yapılmıyor, 3 yıldır macunu değişmedi. God of War oynarken 95 dereceye kadar çıkıyor, yanmasından korkuyorum. Bana olabilecek en iyi soğutma yöntemini söyler misiniz?

Bunu uygulayın macun yerine, blok kısmını da temizleyin.

Bunu uygulayın macun yerine, blok kısmını da temizleyin.

Bu ne hocam? Ayrıca nasıl uygulayacağım? Blok kısmı neresi?

Soğutucı blok kısmının tozunu temizleyin, eski macunu silip bu paylaştığım ürünü uygulayın verimli olur.

Burada uygulamasını anlatmış arkadaş, o laptop için kullanmış siz ekran kartına yapacaksınız.

Markaları farklı ama yapıları aynı, ismine bakmayın.

Son düzenleme:
Soğutucı blok kısmının tozunu temizleyin, eski macunu silip bu paylaştığım ürünü uygulayın verimli olur.

Burada uygulamasını anlatmış arkadaş, o laptop için kullanmış siz ekran kartına yapacaksınız.

Markaları farklı ama yapıları aynı, ismine bakmayın.
Hocam peki iyice bakımını yapsak, bunu taksak ortalama kaç derece düşüş olur ? Birde bununla termal macun aynı anda oluyor mu ?

Bu termal macundan daha iyi, taşma sorunu da olmuyor, macunlar dışarı taşabiliyor, bu sorunun ismi pumpout.

Bende ASUS Dual RX6600 var 60 dereceyi geçmiyor, modeline göre değişir ama bayağı faydası olur.

Bu termal macundan daha iyi, taşma sorunu da olmuyor, macunlar dışarı taşabiliyor, bu sorunun ismi pumpout.

Bende ASUS Dual RX6600 var 60 dereceyi geçmiyor, modeline göre değişir ama bayağı faydası olur.

Hocam benim kasanın hava akışı kötü ondan oluyor zaten ama yeni kasa almak bayağı maliyetli. Sağ olun cevaplarınız için sipariş geçtim.