Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Asphodel
Asla maça giremiyorum. Maç bulundu yazısı geliyor ,süre bittikten sonra siyah ekrana atıyor. Sistem DisplayPort yok diyerek MHz'i yükseltince olmuştu ilk başta. Şu an düşürdüm ama devam ediyor.

Sabahtan beri Valorant'a girmeye çalışıyorum lobiye geçmeden görüntüyü kesiyordu aradan 7-8 saat geçti Dying Light gireyim dedim onda da siyah ekran attı o zaman dank etti kafama hemen FurMark testi attım sistem yine görüntüyü kesti driveri falan sildi yeniden bir önceki driveri kurdum şimdi OCCT testi yapıyorum hiçbir sıkıntı yok.
Oyuna girince atıyor yine sürücüleri de kafasına göre kuruyor.

1.webp

2.webp

3.webp

i3-12100F | RX 6600 | Gigabyte H610M-H | Kingston Fury Beast 8 GB 3200 MHz + Goodram 8 GB 3200 MHz | Aerocool VX Plus AE-VXP500 500W | Vento VG20 |
Kioxia Exercia NVMe 500GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı problemi olabilir. OCCT ile FurMark arası fark birinde işlem çekirdeğine daha fazla yük binmesi (ekran kartı) çip arızası olabilir.
Ekran kartı problemi olabilir. OCCT ile FurMark arası fark birinde işlem çekirdeğine daha fazla yük binmesi (ekran kartı) çip arızası olabilir.

Çözüm

16:03:2022 diyor garanti süresinde dediğiniz gibi ise eğer yarın garantiye vermeye çalışayım OCCT testini kapatıp FurMark yaptım bir daha tık diye kapandı anında dediğiniz gibi.