Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yeterlidir, yerinde kaliteli bir 450W PSU bile besler o sistemi. TUF 550 rahatlıkla kaldıracaktır.
Yeterlidir, yerinde kaliteli bir 450W PSU bile besler o sistemi. TUF 550 rahatlıkla kaldıracaktır.
Thanos
Üstün
600W olsa iyi olur muş, tam modeli atarsanız inceleyelim. Sadece watt tek başına yeterli olmuyor, bronz, gümüş sertifikaları da önemli.
Son düzenleyen: Moderatör:
pawEn
Üstün
600W, Bronz, gümüş sertifikalarinin tam olarak alakasını söyler misiniz? O sisteme 450W bile fazla gelecek zaten.600W olsa iyi olur muş, tam modeli atarsanız inceleyelim. Sadece watt tek başına yeterli olmuyor, bronz, gümüş sertifikaları da önemli.
O sertifikalar da verimliliği ifade ediyor diye biliyorum. Ne alakası var? @Oreki , @Andar Han hocamlar daha detayli bilgi verebilirler. Benim bildiğim sertifikalarin korumayla cok alakali olmadigi.
Thanos
Üstün
Sistem özelliklerini dikkatli okuyamamışım benim hatam ama verimlilik gerçekten etki ediyor.600W, Bronz, gümüş sertifikalarinin tam olarak alakasını söyler misiniz? O sisteme 450W bile fazla gelecek zaten.
O sertifikalar da verimliliği ifade ediyor diye biliyorum. Ne alakası var? @Oreki , @Andar Han hocamlar daha detayli bilgi verebilirler. Benim bildiğim sertifikalarin korumayla cok alakali olmadigi.
pawEn
Üstün
Yerine XPG Pylon 750B oneririm. Daha mantikli bir tercih olur. 1500 civarina A550BN yakalarsaniz da ucuza alternatif olarak o da olabilir fakat benim tercihim Pylon'dan yana olurdu. @Smmmhunter
Son düzenleme:
Yeterlidir. Kendim 5600 ve 6650xt ile 550W kullanıyorum.
Smmmhunter
Üstün
Pylon olur hocam, yeriz yeriz. TUF'ın fiyatlara baktım ve asla değmez.Yerine XPG Pylon 750B oneririm. Daha mantikli bir tercih olur. 1500 civarina A550BN yakalarsaniz da ucuza alternatif olarak o da olabilir fakat benim tercihim Pylon'dan yana olurdu. @Smmmhunter
XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.719,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-