Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- RX 6600 XT, orta seviye bir ekran kartıdır ve 1080p oyun performansı konusunda oldukça iyidir. Eğer oyunları yüksek ayarlarda oynamak isterseniz, bu kart iyi bir seçenek olabilir.13.000 TL'ye sıfır olarak sizce alınır mı? B580 daha mı iyi olur? Alırsam taksitle alacağım için sıfır bakıyorum. İşlemci Ryzen 5 5500 şu an 4.6 GHz kullanıyorum.
- 13.000 TL fiyatı, piyasa koşullarına bağlı olarak makul bir fiyat olabilir. Ancak, ekran kartının fiyat performansını değerlendirirken:
- Oyunları oynayacağınız çözünürlük ve ayarları belirleyin.
- Diğer alternatif ekran kartlarıyla karşılaştırın (örneğin, B580 gibi).
- Kendi işleminiz olan Ryzen 5 5500 ile RX 6600 XT iyi bir uyum sağlayacaktır.
- Eğer bütçenizi zorlamıyorsanız ve RX 6600 XT’in fiyatı makul görünüyorsa, almanız mantıklı olabilir. Ancak, alternatifleri de değerlendirmek faydalı olacaktır.
- Ek olarak, monitörünüzün çözünürlüğünü ve yenileme hızı ile ilgili detayları paylaşmanız faydalı olabilir. Bu bilgiler daha doğru bir öneri sunmamı sağlar.
Alperen0
Uzman
12.000 TL ye RX 7600 aldım hem darboğaz olmasın diye hem de faizsiz taksit yaptığı için benim açımdan avantajlı olduAldınız mı? Almadıysanız 0 olarak 6600 XT çok mantıksız. Sürücüler yerine gelene kadar Intel'e pek sıcak bakmıyorum. B580 özellik bakımından 6600 XT'den iyi.
B580 dışında bu fiyatta 0 olarak başka ne seçenek var? Sanırım iade için birkaç gün daha hakkım var. B580 tercih etmememin sebebi CS2 gibi oyunlarda sağlam bir işlemci olmadan düzgün FPS vermiyor diye görmüştüm tabii ne kadar doğru veya yeni sürücüler ile düzeldi mi bilmiyorum. 0 pek mantıklı değil bu bütçelerde ama taksit de 2. elde olmuyor maalesef.Aldınız mı? Almadıysanız 0 olarak 6600 XT çok mantıksız. Sürücüler yerine gelene kadar Intel'e pek sıcak bakmıyorum. B580 özellik bakımından 6600 XT'den iyi.
Son düzenleme:
Başka seçenek yok.12.000 TL ye RX 7600 aldım hem darboğaz olmasın diye hem de faizsiz taksit yaptığı için benim açımdan avantajlı oldu
B580 dışında bu fiyatta 0 olarak başka ne seçenek var? Sanırım iade için birkaç gün daha hakkım var. B580 tercih etmememin sebebi CS2 gibi oyunlarda sağlam bir işlemci olmadan düzgün FPS vermiyor diye görmüştüm tabii ne kadar doğru veya yeni sürücüler ile düzeldi mi bilmiyorum. 0 pek mantıklı değil bu bütçelerde ama taksit de 2. elde olmuyor maalesef.