Hydronaut daha akışkan. Kryonaut extreme altında ürünler kısa ömürlü ürünler.Thermal Grizzly olacaksa Hydronaut daha isabetli olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Doğrudur. Zamanında arkadaşın laptopu için araştırmıştık. Kryonaut'tan daha iyi olduğu aklımda kalmış.Hydronaut daha akışkan. Kryonaut extreme altında ürünler kısa ömürlü ürünler.
Doğrudur. Zamanında arkadaşın laptopu için araştırmıştık. Kryonaut'tan daha iyi olduğu aklımda kalmış.
Kryonaut Hydronaut'tan daha iyi fakat ikisi de akışkan. TF7 veya TF9 gibi viskoziteleri olsa mis gibi macunlar F/P.
Zaten TF9 stoğu bekliyorum 1 aydır. Gelse alacağım direkt. DeepCool'un kendi üzerinde gelen macunu leş gibi.Kryonaut Hydronaut'tan daha iyi fakat ikisi de akışkan. TF7 veya TF9 gibi viskoziteleri olsa mis gibi macunlar F/P.
Zaten TF9 stoku bekliyorum 1 aydır. Gelse alacağım direkt. DeepCool'un kendi üzerinde gelen macunu leş gibi.
Elimde var 1.5 gr civarı kaldı ama alırsanız sakın yaymayın nokta şeklinde bırakın kendi halinde yayılsın. Yoksa spatula ile birliktelik yaşıyor macun.
Aklımda kalsın teşekkürler hocam. Zaten macun yenilerken spatulayla yaymayı sevmiyorum. Nokta veya ufak X yapıyorum. Yaymak saçma gelmiştir hep.Elimde var 1.5 gr civarı kaldı ama alırsanız sakın yaymayın nokta şeklinde bırakın kendi halinde yayılsın. Yoksa spatula ile birliktelik yaşıyor macun.
Aklımda kalsın teşekkürler hocam. Zaten macun yenilerken spatulayla yaymayı sevmiyorum. Nokta veya ufak X yapıyorum. Yaymak saçma gelmiştir hep.
X yapmaya gerek yok nokta yeterli hocam hafif ucunda kalanı da etrafa nokta nokta sürtün yayılıyor. Hatta fotoğraf ta paylaşayım. Pump out yapmıyor ve 5 ay civarı geçmişti hala daha akışkandı kuruluk yoktu. Oyun oynarken 5600 56-57 derecelerde seyrediyor Cyberpunk vb.
Benim 9600X sıvı soğutma olmasına rağmen oyunlarda 70-75'i çok rahat görüyor hocam. Prime95'te yüke sokunca direkt 79'dan 93'e fırlıyor 3 dakikada. (BIOS'ta CPU conf - Eco 105W açık) Macunun payının da büyük olduğunu düşünüyorum çünkü yaklaşık 6-7 gün plastik kapağı takılı şekilde pompa ağzı açıkta kaldı. (Kasa iade durumları oluştu anakartı sökmedim ben de. Saçma mevzular.)X yapmaya gerek yok nokta yeterli hocam hafif ucunda kalanı da etrafa nokta nokta sürtün yayılıyor. Hatta fotoğraf ta paylaşayım. Pump out yapmıyor ve 5 ay civarı geçmişti hala daha akışkandı kuruluk yoktu. Oyun oynarken 5600 56-57 derecelerde seyrediyor Cyberpunk vb.
Eki Görüntüle 161946
Zaten lanet pompa sıkıntılı geldi, %100'e çekince ses çıkarıp 2300-2400 RPM dolaylarında seyrediyor. Halbuki olması gereken 2900-3100 arası. Servisle de uğraşmak istemedim 2-3 hafta PC'siz kal falan. %40'a aldım pompayı sorun yok böyle.
Sizce TF9 ile yenilesem biraz da olsa düşürür mü? Dediğim gibi ben üstünde olan macunun hem kötü hem de anlattığım gibi havaya maruz kaldığını düşünüyorum.
Benim 9600X sıvı soğutma olmasına rağmen oyunlarda 70-75'i çok rahat görüyor hocam. Prime95'te yüke sokunca direkt 79'dan 93'e fırlıyor 3 dakikada. (BIOS'ta CPU conf - Eco 105W açık) Macunun payının da büyük olduğunu düşünüyorum çünkü yaklaşık 6-7 gün plastik kapağı takılı şekilde pompa ağzı açıkta kaldı. (Kasa iade durumları oluştu anakartı sökmedim ben de. Saçma mevzular.)
Zaten lanet pompa sıkıntılı geldi, %100'e çekince ses çıkarıp 2300-2400 RPM dolaylarında seyrediyor. Halbuki olması gereken 2900-3100 arası. Servisle de uğraşmak istemedim 2-3 hafta PC'siz kal falan. %40'a aldım pompayı sorun yok böyle.
Sizce TF9 ile yenilesem biraz da olsa düşürür mü? Dediğim gibi ben üstünde olan macunun hem kötü hem de anlattığım gibi havaya maruz kaldığını düşünüyorum.
14 w/mk düşürür 2-3 derece de olsa diye tahmin ediyorum. 6-7 gün havaya maruz kalsa hemen kuruyacak bir şey sürdüklerini sanmam.
Deniz744
Başarılı
Hydronaut daha akışkan. Kryonaut Extreme altında ürünler kısa ömürlü ürünler.
Ee hocam sonuç olarak hangi modeli alayım? Bunu mu?
Thermalright TF7 2g Termal Macun
Thermalright uzun zamandır yüksek performanslı termal macun geliştirmeye kendini adamıştır