Sahibinden'den Sapphire RX 6650 XT Nitro+ gaming OC kartı aldım. Anakartım B450M-A Pro Max. Ekran kartının boyutunu ve ağırlığını bilmiyorum. Ekran kartını kasaya sabitlediğimiz yere takacak 1 vidam var. Bilgisi olan var mıdır? Şu aşağıdaki fotoğrafta ASUS TUF GTX1650 takılı.
Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
Evet, RX 6650 XT genelde ağır sayılmaz ama uzun kasa veya dik monte edilen kartlarda hafif saglama için metal tutucu önerilir.
Hocam normal bir kasam var klasik bildiğiniz kasa. Fotoğraftaki gibi yerleştireceğim kartı. Peki bir tutucu öneriniz var mı?Evet, RX 6650 XT genelde ağır sayılmaz ama uzun kasa veya dik monte edilen kartlarda hafif saglama için metal tutucu önerilir.
Hocam şöyle ucuz bir öneriniz var mıdır? Akakçe'den baktım ama Lian Li'nin seti var o da kendi kasası için sanırım. Diğerleri de çok pahalı.@Lorien, 3 fanlı modeller için almak yararınıza. Çok ağır bir model değil fakat ucuzundan alabilirsiniz, hatta destek için plastik bir parça yeterli.
Sıkıntı olmaz, iki fanlı zaten. Biraz büyük olduğu için ekstra vida atmak zorundasınız.
@Lorien, O değil:
Bunu alabilirsiniz ucuz olarak.
Doğru ya, benim kafa çok farklı bir modele gitti.Benim bildiğim Nitro modeli bu hocam.