Bütçe
4000-8000 TL

farfan

Uzman
Selam, eski monitörüm Gigabyte G24F2 garantide. Ben de değişim yerine para iadesi istedim ve onun yerine monitör arıyorum. Oradan ₺5100 gelecek, üstüne 3000 falan ekleme yapabilirim. 2K monitör için 6650 XT ve i5 12400F var. 1-2 sene sonra daha iyi bir sisteme geçebilirim. Ekleme yapmadan alırsam 4-5 bine 1080p yeni bir monitör alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Biraz daha çıkabiliyorsanız kesinlikle tek geçerim.

Odyssey'ler sorunlu değil mi sorusunu gelmeden cevaplayayım. Eski seri Odyssey'lerde sorunlar vardı. Yeni seriler tam tersine sorunsuzlar.

VA panel IPS'ten kötü değil mi sorusuna da şu cevabı vereyim. Çoğu IPS'ten çok daha kaliteli.

Odyssey'ler sorunlu değil mi sorusunu gelmeden cevaplayayım. Eski seri Odyssey'lerde sorunlar vardı. Yeni seriler tam tersine sorunsuzlar.
En azından eski sorunlar yok kesinlikle.
@Ruindry Sanırsam uyku moduyla alakalı bir şeyler yaşamıştı. Genel olarak da ASUS anakartlarla bağdaştırıyordu bunu ne alakası var kesin olarak bilmiyorum müsaitse detaylandırabilir kendisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odyssey'e bütçeniz yetmezse ve 1080p monitör tercih etmek isterseniz indirimde Dell var şu an. Yüksek tazeleme hızı, yüksek tipik parlaklık ve düşük gecikmesi var. 6.5k-8k arasında kaliteli 2K bulmak zor olduğu için alınabilir.

Desktop Screenshot 2024.10.29 - 22.53.02.61.webp

Hocam VA panel almam.