Bütçe
4000-8000 TL
mümkünse Gigabyte marka almam çunkü G24F2
Sizin terchiniz tabii ki ama G24F2'de bu panel işi kronik diyebiliriz artık. Gigabyte tarafındaki monitör şikayetlerinde forumlarda o modelden başka şikayet görmedim. Diğer modeller ile kıyaslamak çok yanlış olur.
1080 de alabilirim sorun değil benim sisteme gitmezse zaten klavyedir sogutucudur o tarz şeylerde alacağım bütçe daha fazla olur.
1080p de ayırmayı düşündüğün bütçen ne ?

Attıklarımda en iyi tepkime süresi bunda.
Bu model de çok güzel ama fiyatını uçurmuşlar eski haline gelirse alınır.
Bu modelin hala rakibi çok az ama 1080p üretimi bitti. Satıcı outlet ürün satıyor olabilir tek satıcı var zaten.
Bu modelin de parlaklık dışı bir sorunu yok. Ghosting'li seriden sonraki seri bu.

Attıklarımda en iyi tepkime süresi bunda.
Bu model de çok güzel ama fiyatını uçurmuşlar eski haline gelirse alınır.
Bu modelin hala rakibi çok az ama 1080p üretimi bitti. Satıcı outlet ürün satıyor olabilir tek satıcı var zaten.
Bu modelin de parlaklık dışı bir sorunu yok. Ghosting'li seriden sonraki seri bu.

Hocam attıklarınızdan en iysi hangisi sizce bir de bunu gördüm şimdi nasıl Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Şunları da buldum.

Bu monitörü bende düşünüyorum ama 280Hz de tepkime süresi 5-7 saniyeyi bulduğuna dair inceleme var. Reddit'te de gördüm bu tarz şeyler. Biraz soğudum.

AOC güzel model MSI ve LG hakkında fikrim yok incelemelerini bulamadım.

Vallahi bilmiyorum ocam 1 kaç kişi önerdi 2 kdan vazgeçtim gibi ya iyi bir sisteme geçince alırım idare ediyor zaten 1080p normalde.