RX 6700 i3-13100F sistem alınır mı?

Bende 2. el almıştım hocam RX 6700 XT'yi.

Toplama sistem yapıp Red Devil alsam aynı sorunları yaşar mıyım ki? Donanımsal mı demeye çalışıyorsunuz bu sorun?

Direk AMD'de bir sorun var. RX 570 8 GB ve RX 6600XT ekran kartında yaşadığım sorunları arkadaşımın 3060 12 GB'ını taktığımda yaşamıyorum.

UV yaparım gerekirse Radeon alacağım. Nvidia nefretim var, 1080 Ti dışında.

UV yaparım gerekirse Radeon alacağım. Nvidia nefretim var, daha önce dediğim gibi.

Ezbere konuşuyor bazıları, 18000 lira mı neymiş sistemin sadece RAM 2x8 yapılmış hali, bence gayet uygun. Kasayı değiştirince fiyat artıyor fakat güç kaynağını ikinci el satıp değiştirirsen bayağı iyi olacaktır. Markalara nefret beslemek veya tüm modellerinde aynı sorunlar var mış gibi yaklaşmak mantıksızdır, yıllardır "sorunsuzluğu" sebebiyle tercih edilen Intel işlemcide öyle bir batırdı sıvadı ki yıl başında 48 dolar olan hisseleri şu an 19 dolar civarında, %58,5 değer kaybetti. İşçi çıkardı, işçilere verdiği ücretsiz spor salonu üyeliklerini falan durdurdu, özel jet kullanımını bile kısıtladı tasarrufa geçmek için çünkü şirketleri neredeyse yarı yarıya küçüldü yaptıkları mallıklar yüzünden. Hiçbir firma dostumuz da düşmanımız da değil ne bulursan fiyat performans oranı yüksek alıp geçeceksin. Senin durumda ben olsam bu sistemi alırdım, NVIDIA hem güçlü kartlarına çok kıt VRAM koymaya başladı hem de AMD Radeon grubunun eskisi gibi bol bol arızası çıkmıyor.

Toplama RX 6700 XT mi alayım yoksa bu şekilde hazır sistem mi? Parça kalitesi azımsanmayacak kadar düşük oluyor genelde hazır sistemlerde.

Toplama RX 6700 XT mi alayım yoksa bu şekilde hazır sistem mi? Parça kalitesi azımsanmayacak kadar düşük oluyor genelde hazır sistemlerde.

Aynı paraya veya az daha yükseğe geliyorsa tabii ki XT modelle dizdiğin kasa daha iyi olur. Bu sistemde düz 6700 var performansı daha düşük olan. Ben parça fiyatlarına baktığımda son zamanlarda hazır sistemler daha ucuza geliyor olarak görüyorum çünkü sadece ekran kartı 10000 lira falan oldu, anakart 3000, işlemci 3000, RAM 1500, SSD 1500 çoktan 19000 oldu bile ve daha kasa PSU bulamadık böyle olunca da her şeyin ucuzunu Vatan yerine kendin seçiyorsun yine benzer hesaba geliyor. Aksi bir durum varsa kendin toplamak daha iyi olur özellikle de ekran kartını yükseltme şansın varsa.

Sıfır dizeceğim. Laptoptan geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…