Ryzen 5 5600X ile 1080p 144Hz'de RX 6700 ekran kartım ile RDR2'de en yüksek ayarlarda ortalama 150 FPS almama rağmen hayvan gibi stutter var ve oyunu oynayamıyorum bile.

Bunun bir çözümü yoksa satıp NVIDIA'ya geçeceğim.

AMD'nin Reddit subında biraz baktımda hemen hemen çoğu AMD ekran kartında var anladığım kadarıyla, 2 yıldır kullanıyorum, temiz ve kutusu var kaç lira eder? Satmaktan başka bir çözümümü var mı?

Satıp NVIDIA'ya geçme imkanınız varsa düşünmeyin bile, driver sürümü değiştirerek çözmeye uğraşmak boş uğraş.

AMD'nin Reddit subında biraz baktımda hemen hemen çoğu AMD ekran kartında var anladığım kadarıyla, 2 yıldır kullanıyorum, temiz ve kutusu var kaç lira eder? Satmaktan başka bir çözümümü var mı?
6700 XT 2.elde 7 bin TL civarlarına satılabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam, sizdeki XT olmayanı ise 5 bin TL'ye gider. Satıp NVIDIA'ya geçmek en kesin garanti çözüm hocam, yazılımsal yoldan yapılan ayarlama vb. şeylerin kalıcı bir çözümü olmuyor.

2 sene boyunca RX 6650 XT kullandım ve sadece Stutter'la uğraştım. Sonunda satıp NVIDIA sistem aldım. Aklına gelebilecek her çözümü denedim ama olmamıştı.

Saka bir yana 7700XT var bendede cok kararsız calisiyor. Bi ara valorantta takiloyordu suan yok mesela. Ama gta5 te vsr hala takılma yani amd bence bazı kartları direk fabrikadan çıkış sorunlu yani kronik. Sat nvidia gec çoğu öyle çözmüş. Bende thh ile uğraşıyorum iadesi geldigi givi 5060ti yapistiracagim.

6700 XT 2.elde 7 bin TL civarlarına satılabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam, sizdeki XT olmayanı ise 5 bin TL'ye gider. Satıp NVIDIA'ya geçmek en kesin garanti çözüm hocam, yazılımsal yoldan yapılan ayarlama vb. şeylerin kalıcı bir çözümü olmuyor.

O kadar uğraşıp satıp sadece 5K geliyor, zaten en ucuz RTX 3060 13K. Sistemi 3 yıla falan satacağım zaten o yüzden şimdi satmam gibi gözüküyor.