RX 6700 stutter problemi

En yüksek ayarlarda 150 FPS alman pek bir şey ifade etmiyor, %1 Low muhtemelen 60-70. Senin ayarları düşürüp, FPS'yi de monitor hertz değerinin altında sabit bir değerde tutman gerekiyor.

Freesync açık + 141 FPS cap + grafik ayarları medium ile dene. Sonrasında %1 lowu arttırması için FSR de açmayı denersin. Direkt çözmese bile iyileşme olmalı.

NOT: Bir arkadaşından rica edip farklı bir ekran kartı ve ram ile sistemi test etmeni öneririm.

6750XT kartta ben çözmüştüm aslında üstünde bayağı geçti ama BIOS güncelle demo olmasın kararlı son sürüme güncelle GPU driver kurarken appten değil manuel olarak kurmayı deneyin ayarı bulursam atayım size ayar BIOS üzerinde vardı dezavantajı sistem 10 saniye daha geç açılıyor bir de ama kesin çözümü bu galiba başka method yok diye biliyorum.

Aslinda 6000 serisinde sttuter icin dxnavi kullanma var. Konu sahibi youtuneye rx6000 dxnavi yaz oradaki videolardan yap. 6000 serisinin cozumj vardı. 7000 nin yok.
He yapıp hala olmadıysa mecbursun satmaya.

Bende 1660 Super'den 6700XT'ye geçtim. Aynı şekilde RDR2 oynarken 1660 Super'de yaşamadığım stutter sorununu bu kart ile daha yüksek fps almama rağmen yaşıyorum. Denemediğim çözüm de kalmadı, tek çare satıp Nvidia kart almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…