Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Kaer Morhen
YouTube'dan OC ve Undervolt yapımına bakıyordum. Voltajla falan uğraşırken görüntü gitti bende bilgisayarı kapatıp açtım. Ekran geldi ama AMD uygulaması açılmıyor. Monitör de 60 Hz'de kaldı. Açıldığında 768p açıldı ben 1080p yaptım. Aygıt yöneticisi ve Afterburner'da 6700XT kartını görüyor ama görev yöneticisi görmüyor. AMD uygulamasını açabilsem ayarları default hale getirecektim ama açılmıyor. Çözümü bilen var mı?

1790514281370.webp

Çözüm
YouTube'dan OC ve Undervolt yapımına bakıyordum. Voltajla falan uğraşırken görüntü gitti bende bilgisayarı kapatıp açtım. Ekran geldi ama AMD uygulaması açılmıyor. Monitör de 60 Hz'de kaldı. Açıldığında 768p açıldı ben 1080p yaptım. Aygıt Yöneticisi ve Afterburner'da 6700XT kartını görüyor ama Görev Yöneticisi görmüyor. AMD uygulamasını açabilsem ayarları default hale getirecektim ama açılmıyor. Çözümü bilen var mı?
Eki Görüntüle 282301

Hocam DDU ile temiz kurulum dener misiniz?
YouTube'dan OC ve Undervolt yapımına bakıyordum. Voltajla falan uğraşırken görüntü gitti bende bilgisayarı kapatıp açtım. Ekran geldi ama AMD uygulaması açılmıyor. Monitör de 60 Hz'de kaldı. Açıldığında 768p açıldı ben 1080p yaptım. Aygıt Yöneticisi ve Afterburner'da 6700XT kartını görüyor ama Görev Yöneticisi görmüyor. AMD uygulamasını açabilsem ayarları default hale getirecektim ama açılmıyor. Çözümü bilen var mı?
Eki Görüntüle 282301

Hocam DDU ile temiz kurulum dener misiniz?

Çözüm
Bu undervolt işini en iyi yapan MSI Afterburner. 2 kartım da Asus 3090'lar var, GPU Tweak Asus uygulaması yapamadı, hatalar vardı. Sonra Afterburner'a geçtim, harika çalışıyor. Bu tarz işlerde Afterburner'ı öneririm.

Bu undervolt işini en iyi yapan MSI Afterburner. 2 kartım da Asus 3090'lar var, GPU Tweak Asus uygulaması yapamadı, hatalar vardı. Sonra Afterburner'a geçtim, harika çalışıyor. Bu tarz işlerde Afterburner'ı öneririm.
AMD kartlarda Afterburner ile değil AMD uygulamasıyla yapılıyor.

NVIDIA'nın da var ama Afterburner AMD, NVIDIA fark etmez; her karta yapılabiliyor.
Ben 6700XT ile yapamamıştım ve konusunu açtığımda AMD kartlarda Undervolt'un sadece AMD uygulamasında yapılabildiğini söylediler. Neyse zaten asıl amacım Undervolt değil OC biraz. Kartım nedense 160-170W falan çekiyor Heaven Benchmark'ta. Ama TDP değeri 230W.

Ben 6700XT ile yapamamıştım ve konusunu açtığımda AMD kartlarda Undervolt'un sadece AMD uygulamasında yapılabildiğini söylediler. Neyse zaten asıl amacım undervolt değil OC biraz. Kartım nedense 160-170W falan çekiyor heaven Benchmark'ta. Ama TDP değeri 230W.

Yapılabiliyor hatta en verimli OC programı diyebilirim. Kart için çok yararlı olur undervolt ile yüksek MHz hedefiniz varsa.