Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3035

Yetkin
Oyunlarda düşük FPS almamama rağmen sürekli takılıyor, internette gördüğüm tüm çözümleri yaptım ancak ise yaramadı, artık mentalimi yitirmek üzereyim.

Sistem i5 12400F
2x8 16 GB 3200 MHz RAM
RX 6700 XT

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende aynı kartı kullanıyorum. Dediğiniz sorunları yaşamadım. Biraz saçma gelebilir ama bir önceki sürücüye dönmeyi denediniz mi? Ben yeni sürücüleri çıktığı zaman indirmiyorum evvelsi güne kadar 24.2.1 sürümünü kullanıyordum yani 4 ay önceki sürümü.

Hocam bende aynı kartı kullanıyorum. Dediğiniz sorunları yaşamadım. Biraz saçma gelebilir ama bir önceki sürücüye dönmeyi denediniz mi? Ben yeni sürücüleri çıktığı zaman indirmiyorum evvelsi güne kadar 24.2.1 sürümünü kullanıyordum yani 4 ay önceki sürümü.
Her sürücüyü denedim aynı sonuç
Sıcaklıklar sebep oluyor olabilir kontrol edin. Onun dışında modlu driverları deneyebilirsiniz.
Sıcaklık Max 75 derece oluyor kartta
İşlemci ise Max 60 oluyor.

Her sürücüyü denedim aynı sonuç.

Sıcaklık Max 75 derece oluyor kartta.
İşlemci ise Max 60 oluyor.

Driveri "only driver" şeklinde kurmayı deneyin öyle de çözülmez ise bu konuya bakın.

Maalesef çoğu oyun desteklemiyor. Koskoca forumda bu sorunu çözecek biri yok mu?

Hocam kartı değiştirmeden "kesin" olarak karttan olduğunu anlayamazsınız.

Bunları deneyebilirsiniz isterseniz.
Driveri "only driver" şeklinde kurmayı deneyin öyle de çözülmez ise bu konuya bakın.