Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3035

Yetkin
Oyunlarda düşük FPS almamama rağmen sürekli takılıyor, internette gördüğüm tüm çözümleri yaptım ancak ise yaramadı, artık mentalimi yitirmek üzereyim.

Sistem i5 12400F
2x8 16 GB 3200 MHz RAM
RX 6700 XT

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç oynamadığınız oyunu ilk yükleyince shader cache muhabbetinden dolayı drop girer genelde geçicidir.

İlk 20 dk diyorlar AMD için ama ondan sonra da devam ediyor Dead Island 2 de otomatik shader cache yüklüyordu oyunun başında o oyunda yememiştim drop.

Daha önce hiç oynamadığınız oyunu ilk yükleyince Shader Cache muhabbetinden dolayı drop girer genelde geçicidir.

Efendim, oyunu yarım saat oynadıktan sonra düzeldi ancak Skelige'nin Kaer Trolde ve Novigrad bölgesinde oyunda anlık FPS düşüşleri oluyor. Özellikle fareyi hızlı döndürdüğümde oluyor.

Dead Island 2 de otomatik shader cache yüklüyordu oyunun başında o oyunda yememiştim drop.
Ben oyunları bu olay yüzünden linux'dan oynuyorum çünkü steam üzerinden oynadığım oyunların shaderları oyuna girmeden önce önceden yükleniyor bu yüzden hiçbir oyunda drop yaşamıyorum.

Ben oyunları bu olay yüzünden Linux'dan oynuyorum çünkü Steam üzerinden oynadığım oyunların Shader'ları oyuna girmeden önce önceden yükleniyor bu yüzden hiçbir oyunda drop yaşamıyorum.

Ben Riot oyunlarını oynuyorum ve Linux desteklemiyor maalesef şans vermek isterdim.

Eğer Shader Cache kaynaklı ise MPO-GPU-FIX indirip dikdörtgen içindeki ayarları kurcalayın. @3035

Eki Görüntüle 61562
1719871913858.webp