ryz

Uzman
Arkadaşlar, oyunda film dizi izlerken veya herhangi bir şey yaparken çok nadiren birden siyah ekran oluyor ve ekran ne yaparsam yapayım gelmiyor. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve bir bakmışım driver sürüm uyumsuzluğu falan diyor. Kısacası kendini imha ediyor, komple silip baştan yüklemekten çok sıkıldım.

• Gigabyte RX 6700 XT 12 GB EAGLE
  • Colorful Battle-AX B850M-Plus Pro Wi-Fi V14
  • Ryzen 7 9700X
  • Patriot Viper Venom 16x2 6000MHz CL30
  • Kioxia Exceria G2 1TB
  • Toshiba 1TB 7200RPM
  • ARCHON 700W Power Supply

Arama kısmına gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle yazın ve oradan donanım sekmesine gelin. Donanım sekmesinden aygıt yüklemeye basın ve;

1778692382637.webp

Hayır seçeneğini tıklayın. En basit böyle olması lazım.

Aynı sorunu ben de yaşadım ve ne yaparsan yap, DDU sil, temiz kurulum yap fark etmiyor. Win Update kapat yine de olmayacak. İki çözümü var: Birincisi sat kurtul, ikincisi ekran kartını komple çıkart, tak ve formatla. Ben sattım gitti. Üstesinden gelirim diyorsan şansını dene. Lanet gibi bir şey bu sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız ben de oltaya geldim. Nasıl oldu diye sorarsanız; yaptım güncellemeleri, hallettim. Sonra ertesi gün açtım CS2 oynarken küt siyah ekran ve reset, ne göreyim; AMD yok kart devre dışı.

Yok, kartın driver ve güncellemeleri komple silinip duruyordu. Daha önce arkadaşımın başına gelmişti, o format atıp düzeldiğini söyledi. Bu sorun bende Windows 10 kullanırken hiç olmamıştı, Windows 11 geçtim birkaç ay sonra bu şekilde oldu. Ben de sattım, zaten eskimişti sistemim.

Son düzenleyen: Moderatör: