LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 12 Ağustos 2025 #11 dursunduruyor dedi: Bir şey olmaz, fazla sürdüğümden benim işlemcinin kenarlarına da bulaştıydı da fazlasını parmağımla alıp nemlendirici niyetine sürdüydüm Genişletmek için tıkla... Termal macun cilde zarar verebilir kimyasal madde.
dursunduruyor dedi: Bir şey olmaz, fazla sürdüğümden benim işlemcinin kenarlarına da bulaştıydı da fazlasını parmağımla alıp nemlendirici niyetine sürdüydüm Genişletmek için tıkla... Termal macun cilde zarar verebilir kimyasal madde.
Luna1057 21 Yetkin Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 928 Çözümler 5 Beğeniler 439 12 Ağustos 2025 #12 LeoDEX dedi: Kolonyanin içindeki alkol orani zaten çok az tiner daha zararlı olabilir saf alkol öneriliyor normalde. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış yazmışım kusuruma bakmayın. İzopropil alkol kullanıyorum.
LeoDEX dedi: Kolonyanin içindeki alkol orani zaten çok az tiner daha zararlı olabilir saf alkol öneriliyor normalde. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış yazmışım kusuruma bakmayın. İzopropil alkol kullanıyorum.