Arkadaşlar 1080p'de oyun oynayacağım, RX 6750 XT ekran kartım var. Şu anki işlemcim Ryzen 5 3600XT, yükseltmek istiyorum.
Anakartım da ASUS Prime B-450MK. Bu ekran kartına ne işlemci takmalıyım?
Arkadaşlar 1080P'de oyun oynayacağım, RX 6750 XT ekran kartım var. Şu anki işlemcim Ryzen 5 3600XT, yükseltmek istiyorum.
Anakartım da ASUS Prime b-450mk. Bu ekran kartına ne işlemci takmalıyım?
Açıkcası Ryzen 5 5600 o anakarta iyi bir tercih olur fakat elinizdeki işlemciden aşırı bir yükseltme olacağını sanmıyorum. Neden işlemci istiyorsunuz? Elinizdeki işlemcinin yetiyor olması lazım.
Hocam Pubg de Akıcı giderken drop yiyorum ultra grafiklerde oynarak işlemcim %60-70 civarı kullanıyor aynı şekilde gta5 te de fps düşüşleri yaşıyorum çoğu kişinin bana işlemcimin yetersiz olduğu darboğaz yaptığı ve ekran kartına yetişemeyip tam kullanamadığını söyledi..Ekran kartı için yetersiz kalıyormuş işlemcim bende işlemci arayışına girdim bu sebeble
Açıkcası Ryzen 5 5600 o anakarta iyi bir tercih olur fakat elinizdeki işlemciden aşırı bir yükseltme olacağını sanmıyorum. Neden işlemci istiyorsunuz? Elinizdeki işlemcinin yetiyor olması laz
Bende aynı sizin gibi düşünüyordum..Ama arkadaşımda 1660 süper var pubg de benden yüksek fps alıyor gta5 te akıcı oynuyor olduğunu gördüm ve aynı ayarlarda bu sebebten ötürü bana işlemcin ekran kartına göre düşük nesil kaldığını söylediler hatta bazı oyunlarda ultrada oynamama rağmen ekran kartım %50-60 kullanıyor tam kullanması gerekliymiş
valla bilmiyorum hocam neden yaptığını ram 16 gb 2400mhz ondanmı dicemde sanmıyorum belki mhz den de olablr 1660 süperle aynı fpsleri almak pubg ve gtada olağan üstü bişey