RX 6750XT sıcaklık değerleri normal mi?

@WWKapdog, masaustune sag tikla, AMD Software ac, Performance > Tuning bolumune gel, ekran kartini bulup en sagdaki custom butonuna tikla, Advanced Control butonunu aktiflestir, istedigin gibi grafik ciz. Ornek olarak benim kullandigim:

Bayağı iyi. O model AMD'nin çıkış kartı olmasından dolayı çok ısınıyor ancak korkmayın güzel karttır.

Tam güçte RPM'i nasıl?
hocam nerden gorebılırım funmark2 de kurdum bu arada

tamamdır tesekkurler.

hocam kas gücü olarak baya memnunum 2k da kullanıyorum sıcaklıklarıda hıcbırzaman etkılemedı benı şu an ıslemcım stok fan 7600 onun ısınmasıda kasanın ısısını arttırıyor.
7600'e UV yapıp 2-3 ay kullanın ondan sonra Dark X123 modeline geçersiniz. Ekleme olarak paranız varsa daha iyi modeller mevcut.

7600'e UV yapıp 2-3 ay kullanın ondan sonra Dark X123 modeline geçersiniz. Ekleme olarak paranız varsa daha iyi modeller mevcut.

Hocam şu an masamda Thermalright pearless assasın 120 Black de duruyor ama montajını yapamadım malum sınav haftası.

@WWKapdog, attigim gorselde "Fan Speed" ibaresi de var, Advanced Control'un hemen ustunde.

Gordum hocam ama garantı falan bir şey uyarısı verdı garantıden cıkma gıbı bir şey olmaz degıl mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@WWKapdog, hicbir sey olmaz. O uyari karta hiz asirtma yapip frekanslarini yukseltenler, guc limitini arttiranlar icin.

@WWKapdog, attigim gorselde "Fan Speed" ibaresi de var, Advanced Control'un hemen ustunde.

Gordum hocam ama garantı falan bir şey uyarısı verdı garantıden cıkma gıbı bir şey olmaz degıl mı?

Hocam sımdı dedıgınız fan ayarını yapacağım yapmadan bir kere daha test yapayım hotspot sıcaklıgını ekleyeyım sonrakı halınıde eklerım kıyaslamıs oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…