- Makaleler
- 3
hocam nerden gorebılırım funmark2 de kurdum bu aradaBayağı iyi. O model AMD'nin çıkış kartı olmasından dolayı çok ısınıyor ancak korkmayın güzel karttır.
Tam güçte RPM'i nasıl?
tamamdır tesekkurler.@WWKapdog, masaustune sag tikla, AMD Software ac, Performance > Tuning bolumune gel, ekran kartini bulup en sagdaki custom butonuna tikla, Advanced Control butonunu aktiflestir, istedigin gibi grafik ciz. Ornek olarak benim kullandigim:
7600'e UV yapıp 2-3 ay kullanın ondan sonra Dark X123 modeline geçersiniz. Ekleme olarak paranız varsa daha iyi modeller mevcut.hocam kas gücü olarak baya memnunum 2k da kullanıyorum sıcaklıklarıda hıcbırzaman etkılemedı benı şu an ıslemcım stok fan 7600 onun ısınmasıda kasanın ısısını arttırıyor.
7600'e UV yapıp 2-3 ay kullanın ondan sonra Dark X123 modeline geçersiniz. Ekleme olarak paranız varsa daha iyi modeller mevcut.
@WWKapdog, attigim gorselde "Fan Speed" ibaresi de var, Advanced Control'un hemen ustunde.
Fan takmak öyle zor bir iş değil. Bilmeyen birisi için 15-20 dk sürüyor.hocam şu an masamda thermalrıght pearless assasın 120 black de duruyorama montajını yapamadım malum sınav haftası
@WWKapdog, attigim gorselde "Fan Speed" ibaresi de var, Advanced Control'un hemen ustunde.
@WWKapdog, masaustune sag tikla, AMD Software AC, Performance > Tuning bolumune gel, ekran kartini bulup en sagdaki Custom butonuna tikla, Advanced Control butonunu aktiflestir, istedigin gibi grafik ciz. Ornek olarak benim kullandigim: