@WWKapdog, masaustune sag tikla, AMD Software ac, Performance > Tuning bolumune gel, ekran kartini bulup en sagdaki custom butonuna tikla, Advanced Control butonunu aktiflestir, istedigin gibi grafik ciz. Ornek olarak benim kullandigim:
1730381119335.webp

Bayağı iyi. O model AMD'nin çıkış kartı olmasından dolayı çok ısınıyor ancak korkmayın güzel karttır.

Tam güçte RPM'i nasıl?
hocam nerden gorebılırım funmark2 de kurdum bu arada

@WWKapdog, masaustune sag tikla, AMD Software ac, Performance > Tuning bolumune gel, ekran kartini bulup en sagdaki custom butonuna tikla, Advanced Control butonunu aktiflestir, istedigin gibi grafik ciz. Ornek olarak benim kullandigim:
tamamdır tesekkurler.

hocam kas gücü olarak baya memnunum 2k da kullanıyorum sıcaklıklarıda hıcbırzaman etkılemedı benı şu an ıslemcım stok fan 7600 onun ısınmasıda kasanın ısısını arttırıyor.
7600'e UV yapıp 2-3 ay kullanın ondan sonra Dark X123 modeline geçersiniz. Ekleme olarak paranız varsa daha iyi modeller mevcut.

7600'e UV yapıp 2-3 ay kullanın ondan sonra Dark X123 modeline geçersiniz. Ekleme olarak paranız varsa daha iyi modeller mevcut.

Hocam şu an masamda Thermalright pearless assasın 120 Black de duruyor :D ama montajını yapamadım malum sınav haftası.

@WWKapdog, attigim gorselde "Fan Speed" ibaresi de var, Advanced Control'un hemen ustunde.

Gordum hocam ama garantı falan bir şey uyarısı verdı garantıden cıkma gıbı bir şey olmaz degıl mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@WWKapdog, attigim gorselde "Fan Speed" ibaresi de var, Advanced Control'un hemen ustunde.

Gordum hocam ama garantı falan bir şey uyarısı verdı garantıden cıkma gıbı bir şey olmaz degıl mı?

@WWKapdog, masaustune sag tikla, AMD Software AC, Performance > Tuning bolumune gel, ekran kartini bulup en sagdaki Custom butonuna tikla, Advanced Control butonunu aktiflestir, istedigin gibi grafik ciz. Ornek olarak benim kullandigim:

Hocam sımdı dedıgınız fan ayarını yapacağım yapmadan bir kere daha test yapayım hotspot sıcaklıgını ekleyeyım sonrakı halınıde eklerım kıyaslamıs oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör: