RX 6800, RX 6800 XT ve RX 6900 XT kartlarından hangisini tercih ederdiniz?

Bütçe
10.000 TL - 15.000 TL
Her dediğinize katılıyorum, bu kadar araştırmışken vakit ve para harcamışken 6900 XT almak bana da en mantıklısı gibi geliyor. Anlamadığım nokta şu: madem bu RT çekirdekleri bu kadar zayıf çalışacak neden koyulur, onu koyacağına AV1 kodlama koy karta bari millet düzgün yayın açsın, video renderlasın.

Hangi şehirdesin bir ilanlara bakayım?
Ankaradayım. 3-5 farklı yerden araştırıyorum ben de. Belki bildiğiniz ücra yerler vardır.

Koskoca Ankara'da 4 tane var mış. Elden almak istersen şu ikisine bakabilirsin.

Pahalı bir kart ama XTXH çipli ve dahili sıvı soğutmalı. Benim bildiğim en iyi 6900 XT modeli bu. Pazarlık yaparsa düşünülebilir.

Attığınız ilk ilandaki adamla 1 haftadır konuşuyorum 15'ten aşağı inmedi, ben de saldım hocam. Diğer sıvı soğutmalı versiyon da çok pahalı geldi ama dediğiniz gibi pazarlık yaparsa çok yakışıklı bi kart.

Pahalı bir kart ama XTXH çipli ve dahili sıvı soğutmalı. Benim bildiğim en iyi 6900 XT modeli bu.
Evet en iyisi bu, adı 6900XT ama kendisi tamamen alakasız bir güce sahip.
Tabi bu fiyat bandında 3090 seçeneği de açılıyor, saf güçleri benzer olsa da RT ve 24GB avantajı var.

Attığınız ilk ilandaki adamla 1 haftadır konuşuyorum 15'ten aşağı inmedi, ben de saldım hocam.
Neredeyse hepsi tok satıcı, pazarlık konusunda tek önerim pazarlık yapma
Yani "Tüm param şu kadar size uyarsa almak isterim." yaz, redderse ilginiz için teşekkür ederim, fikriniz değişirse beklerim de.
İkna etmeye çalışmak genelde olumsuz sonuçlanıyor.
Fiyat teklifini de hiçbir zaman düz yapma, küsüratlı söyle. 12000 değil de 12800 gibi, bu şekilde daha çokmuş algısı oluyor.
LV99 ölücü yöntemlerini yazdım, artık bundan sonrası şansına kalmış.

Doğru hocam, biz daha level1 mini-trader olarak geziyoruz

@totra_proska, bende durum böyle. Anca kurtarıyor.

CP77 Gameplay
Bendeki performans ise böyle, 6900XT alacaksan hemen hemen bu kadar fark olacak.

R5 5600 sadece bu oyunda ucundan darboğaz yapıyor (yaklaşık yüzde 15), olsun o kadar

Yani RT'nin yanına FSR, AFMF cart curt açarsak oynanılabilir duruma gelir ama native 150 FPS varken pek cazip değil.
Görüldüğü üzere 3/1 FPS'e değer görüntü farkı yok. (bence)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…